دوره 8, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ
(2012-06-21)در طی دوره نگهداری تخم مرغ، بهدلیل خروج دی اکسیدکربن و بخار آب از طریق منافذ موجود در پوسته، تغییرات نامطلوبی در آن ایجاد میگردد. یکی از روشهای عملی برای کاهش و جلوگیری از این تغییرات، پوششدهی تخممرغ با استفاده از ...
-
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو
(2012-06-21)هدف از این پژوهش استخراج ترکیبات فنلی برگ گردو واریته تویسرکانی، به دو روش سنتی و به کمک امواج مایکروویو و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات حاصله بود. ویژگی های آنتی اکسیدانی و مقدار فنول کل عصاره های آبی، اتانولی (50 ...
-
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز
(2012-06-21)در این مطالعه، اثر استفاده از پوشش خوراکی و آبگیری اسمزی، به عنوان پیش تیماری قبل از فرآیند خشککردن کدو سبز، مورد بررسی قرار گرفت. کدوها بعد از حلقه شدن، با محلول 1 درصد کربوکسی متیل سلولز (CMC) و 1/0 درصد اسید اسکوربیک ...
-
مدلسازی فرآیند سرخکردن سیبزمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم
(2012-06-21)سرخکردن یکی از مهمترین عملیات واحدهای مورد استفاده در صنایع غذایی بوده که به شکلهای مختلفی از جمله سرخکردن تحت خلاء، تحت فشار، با استفاده از امواج مایکروویو و سرخکردن عمیق قابل اجراست. به طورکلی با خروج آب و کاهش رطوبت ...
-
تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک
(2012-06-21)در این تحقیق، بستنی ماستی سین بیوتیک حاوی سطوح مختلف اینولین (صفر، 5/2 و 5 درصد) و باکتریLactobacillus casei به عنوان باکتری پروبیوتیک، در دو شکل آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات-پروتئین آب پنیر تولید شد و بقای این باکتریها ...
-
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و بافت سسمایونز کمچرب
(2012-06-21)سسمایونز یکی از فرآوردههایی است که در بین افراد جامعه به مقدار زیاد مصرف میشود. اما به دلیل این که حاوی مقادیر بالایی روغن است، برای مصرفکنندگان مضر میباشد. بنابراین تولید سسمایونز کمچرب با ویژگیهای مناسب میتواند ...
-
استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق
(2012-06-21)نظر به اینکه بسیاری از فرآیندهای انجام شده روی غذا به پیچیدگی ویژگیهای سطحی آن بستگی دارد، آنالیز تصویر سطح غذاها مورد توجه قرار گرفته است. هندسه برخالی مفهوم نوینی است که امکان توصیف کمی پیچیدگی های اشکال طبیعی را فراهم ...
-
تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
(2012-06-21)به منظور بهینهسازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)، تأثیر غلظت سود (1 -01/0 نرمال)، غلظت اسیدکلریدریک (1 – 01/0 نرمال) و زمان استخراج (8- 3 ساعت)، بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین ...
-
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز
(2012-06-21)هیدرولیز آنزیمی ماهی تون زرد باله (Thunnus Albacares ) با بکارگیری آنزیم نیوتراز توسط روش RSM 6 با استفاده از طرح فاکتوریل (CCD) مورد مطالعه قرار گرفت. طول زنجیره پپتیدی (PCL)7 به عنوان سطح پاسخ به شرایط هیدرولیز (فعالیت ...
-
بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)
(2012-06-21)با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماریهایی نظیر چاقی، سختشدن دیواره رگها، بیماریهای قلبی – عروقی، افزایش فشارخون، چاقی، آسیبهای بافتی و سرطان تقاضا در جهت تولید فرآوردههای غذایی ...
-
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن
(2012-06-21)در این پژوهش ابتدا ویژگیهای شیمیایی ماهی پوزانک که تاکنون هیچ مطالعهای در زمینه آن صورت نگرفته، اندازهگیری شد و با ماهی کیلکا گونه آنچویی که فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان وگونههای مختلف کیلکای دریایخزر ...