مرور دوره 8, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 30
موضوع |
---|
UNIFAC [1] |
ارزیابی حسی [1] |
اولئورزین [1] |
آرد سویا [1] |
آنزیم پکتیناز [1] |
برنج [1] |
بنتونیت [1] |
ترمودینامیک [1] |
تمپرینگ [1] |
تیمار اتانولی [1] |
خصوصیات شیمیایی [1] |
خصوصیات عملکردی [1] |
خلوص لیکوپن [1] |
درجه سفیدی [1] |
رقم [1] |
روش سطح پاسخ [2] |
سنجش بافت [1] |
شاخص پخشپذیری پروتئین [1] |
شرایط خشک کردن [1] |
شربت خام چغندرقند [1] |