دوره 1, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • تعیین مناسب ترین رقم گوجه فرنگی برای تهیه برگه و اثر دی اکسید گوگرد بر کیفیت آن 

    (صفحات 73-83) میرخلیل پیروزی فرد, (صفحات 73-83) میرخلیل پیروزی فرد (2005-09-23)
    شکل ظاهری گوجه فرنگی های مورد استفاده در تهیه برگه و نیز حفظ رنگ برگه ها در طی نگهداری در انبار حائز اهمیت می باشد . از این رو , به منظور بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ( بریکس ، اسیدیته ، pH ، رطوبت ، طول متوسط ، ...

  • بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری 

    (صفحات 65-72) بهزاد ناصحی, (صفحات 65-72) بهزاد ناصحی؛ مرتضوی, سید علی؛ سیدمحمدعلی رضوی, سیدمحمدعلی رضوی (2005-09-23)
    بررسی تغییرات ویژگی های حرارتی نان های ایرانی در مقایسه با نان باگت طی چهار روز نگهداری در دمای اتاق و تعیین رابطه بین این تغییرات ومیزان توسعه بیاتی، اهداف این پژوهش بودند. بدین منظور، نان های اصلی ایرانی، شامل: بربری، ...

  • اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم 

    (صفحات55-64) راضیه نیازمند, (صفحات55-64) راضیه نیازمند؛ نصیبه عرب پوریانی, نصیبه عرب پوریانی؛ امین دعایی, امین دعایی؛ اعظم نیازمند, اعظم نیازمند؛ محبوبه سرابی جماب, محبوبه سرابی جماب (2005-09-23)
    فرآورده های پروبیوتیک اثرات زیادی از لحاظ تأمین سلامت مصرف کنندگان دارند که می توان به کاهش خطر حملات قلبی و بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش اشاره کرد. در این تحقیق اثر ماست (500 گرم در هر روز به مدت سه هفته) غنی شده با ...

  • تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی 

    (صفحات43-54) جواد حصاری, (صفحات43-54) جواد حصاری؛ احسانی, محمدرضا؛ خسروشاهی اصل, اصغر؛ قائمی, ناصر (2005-09-23)
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر تعداد باکتریهای سرماگرا و یاخته های پیکری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید فراپالایشی بود. برای اینکار شیر حاوی تعداد متفاوت باکتریهای سرماگرا (106 ×1، 106 ×5 وcfu/ml 106 ×10) و ...

  • مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر 

    (صفحات33-42) سیدهادی رضوی, (صفحات33-42) سیدهادی رضوی؛ کرامت الله رضایی, کرامت الله رضایی؛ ایوان مارک, ایوان مارک (2005-09-23)
    دراین تحقیق، استخراج کاروتنوئید ها از یک سوش مخمرجدید Sporobolomyces ruberrimus H110 توسط روشهای مختلف فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است. استفاده ار غلظت های مختلف اسید کلرید ریک (2/0 و 5/0 نرمال) در دو ...

  • بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم 

    (صفحات23-32) اشرف گوهری اردبیلی, (صفحات23-32) اشرف گوهری اردبیلی؛ محمدباقر حبیبی نجفی, M.B.؛ محمدحسین حداد خداپرست, محمدحسین حداد خداپرست (2005-09-23)
    خرما از محصولات مهم کشاورزی در ایران است. ضایعات خرما در کشور که به علت عدم توجه به فراورده‌های جانبی و نحوه فرآوری آن در کشور می باشد، تحقیق در مورد کاربرد فراورده‌های جانبی خرما مانند شیره، قند و پالپ خرما را ضروری ...

  • بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی 

    (صفحات11-21) آمنه نصر, (صفحات11-21) آمنه نصر؛ روحاکسری کرمانشاهی, روحاکسری کرمانشاهی؛ ایرج نحوی, ایرج نحوی (2005-09-23)
    یکی از راههای نگهداری غذا افزودن مواد نگهدارنده3 به آن است. اما اغلب یک ماده نمی‌تواند یک فراورده را به اندازه کافی محافظت نماید. بنابراین لازم است که سیستم محافظی ایجاد شود که بر محدودیت‌هایی که هر یک از مواد نگهدارنده ...

  • تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) 

    رضوی, سید محمد علی؛ محمدباقر حبیبی نجفی, M.B.؛ زهرا علایی روزبهانی, زهرا علایی روزبهانی (2005-09-23)
    حلوا ارده یک فراورده سنتی در ایران و کشورهای خاورمیانه است که از مخلوط کردن ارده (دانه های کنجد بو داده، پوستگیری شده و آسیاب شده) با یک شیرین کننده مناسب نظیر شیره انگور، خرما و عسل بدست می آید. این فرآورده بطور متوسط ...