دوره 11, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن
(2015-09-23)در این پژوهش ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب با توجه به اثرات تبخیر آب و جوشش روی این پارامتر طی سرخ کردن بیان شد. کنترل حرارتی فرآیند سرخ کردن برای دستیابی به محصولی باکیفیت مطلوب بسیار اهمیت دارد. ...
-
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی
(2015-09-23)نقش انبار و پوشش میوهها در حفظ ارزش غذایی و افزایش عمر انباری میوه پرتقال تامسون اهمیت دارد. در این پژوهش میوه پرتقال تامسون بعد از پوششدهی (واکس پلی اتیلن، واکس براق کننده، واکس انباری، واکس Britex Ti، پاکت فریزر، قارچکش ...
-
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی
(2015-09-23)در این پژوهش میکروکپسول جدیدی تحت عنوان میکروکپسول آلژینات- پروتئین آب پنیر حامل دی استیل تهیه و خصوصیات آن تعیین گردید. رهایش دی استیل در شرایط شبیه سازی شده دهانی در سطوح مختلف بزاق به میکروکپسول (0:1، 1:4 و 1:8) و نیروهای ...
-
مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز
(2015-09-23)هدف از این تحقیق، بررسی انتقال جرم در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز (NNC) بود. تأثیر افزودن درصدهای مختلف NCC، بر میزان جذب رطوبت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب و سینیتیک جذب رطوبت در نمونه های نانوکامپوزیت ...
-
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)
(2015-09-23)هدف از این پژوهش، مطالعه و بررسی ترکیبات شیمیایی و تغذیه ای پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی گونه خینجوک (Khinjuk) بود. برای این منظور، از پوسته و مغز هسته میوه به روش سرد با هگزان روغن گیری شد و پروفایل اسیدهای چرب با ...
-
مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء
(2015-09-23)با توجه به این که امکان اندازه گیری پیوسته جرم محصول در خشک کن های تحت خلا وجود ندارد، روش های تخمین رطوبت محصول درون محفظه خلا کاربرد پیدا می کند. در این پژوهش از مدل سازی ریاضی برای تخمین رطوبت میوه کیوی در شرایط خلا ...
-
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش
(2015-09-23)میوههای خرمالو از زمان برداشت تا مصرف در معرض شرایط محیطی مختلف قرار میگیرند. از آنجاییکه ویژگیهای رئولوژی میوهها برای هر عملیات فرآوری مهم میباشد، رفتار لزج-کشسان میوههای خرمالو در طی نگهداری در شرایط محیطی بوسیلهی ...
-
مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA)
(2015-09-23)مدل سازی ریاضی به منظور تخمین جرم لیموترش با استفاده از خصوصیات هندسی (ایعاد، حجم) و سطح تصویری صورت پذیرفت. مدل ها به صورت تک و چند پارامتری ایجاد شدند. همچنین خصوصیات فیزیکی لیموترش شامل ایعاد هندسی، جرم، حجم، دانسیته ...
-
بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن
(2015-09-23)تولید توده زیستی، روغن، آراشیدونیک اسید و همچنین بیان ژن های طویل ساز موثر در تولید آراشیدونیک اسید در گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754.68 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد غلظت بالای گلوکز (70 گرم در لیتر) اثر ...
-
تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده
(2015-09-23)کنجاله ارده نقش تغذیه ای مناسبی از نظر پروتئین با کیفیت بالا و مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر ایفا می کند. جایگزینی بخشی از آرد گندم با کنجالۀ ارده اثرات نامطلوبی بر خواص فیزیکی و بافتی نان دارد. در مطالعۀ حاضر، اثرات صمغ ...
-
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی
(2015-09-23)در این تحقیق، تاثیر غلظت آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، میزان کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر پروتئولیز، خواص رئولوژیکی و ظرفیت نگهداری آب در ماست همزده بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. غلظت آنزیم ...
-
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام
(2015-09-23)اشریشیاکلی و باسیلوس سرئوس علاوه بر ایجاد فساد در مواد غذایی می توانند در مصرف کنندگان مواد غذایی حاوی مقدار کافی از این باکتری ها مسمومیت ایجاد کنند. به همین دلیل حذف یا کنترل این باکتری ها به شکلی ایمن اهمیت پیدا می کند. ...
-
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق
(2015-09-23)در پژوهش حاضر، اثر پوششدهی با هیدروکلوئید دانة ریحان (غلظتهای 5/0 و 1 درصد، وزنی/ وزنی) و مقایسه آن با هیدروکلوئیدهای رایج نظیر گزانتان و متیلسلولز (غلظتهای 5/0 و 1 درصد، وزنی/ وزنی) بر میزان جذب روغن، خروج رطوبت، رنگ ...
-
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی
(2015-09-23)در این پژوهش، تاثیر دماهای 28 و 32 درجه سانتیگراد و زمانهای تخمیر 16و 24 ساعت دو نوع کشت آغازگر اختصاصی شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم و نسبت مساوی از مخلوط سویه مذکور با لاکتوباسیلوس برویس بر قوام خمیرترش و سپس تاثیر این ...
-
بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز
(2015-09-23)چای با نام علمی Camellia sinensis از دمنوش های رایج و معروف در دنیا محسوب می گردد. مهم ترین ترکیب شیمیایی چای پلی فنول ها(کاتچین ها) هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی بوده و در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی ...