دوره 6, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری 

    طاهری, علی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری, عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان, علی معتمدزادگان؛ رجب محمد نظری, رجب محمد نظری (2010-03-21)
    در تحقیق حاضر پروتئین هیدرولیز شده از امعاء و احشاء ماهی تون زردباله، با استفاده از آنزیم‌های پروتئاز میکروبی آلکالاز، پروتامکس و فلاورزایم تولید شد. نتایج نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده توسط آلکالاز به صورت معنی داری ...

  • مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو 

    (صفحات 73-86) لیلا زیرجانی, (صفحات 73-86) لیلا زیرجانی (2010-03-21)
    نمونه های موز از یک بازار محلی خریداری شدند و در طول انجام آزمایشات در دمای oC 10 - 5 نگه داری می‌شدند. در این تحقیق 36 نمونه در سه تکرار آماده شدند به این صورت که از موزها پس از پوست گیری در سه ضخامت 3، 5 و 10 mm برش ...

  • اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار 

    میرسعیدقاضی, حسین؛ زهرا امام جمعه, زهرا امام جمعه؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی, سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ عبدالرضا اروجعلیان, عبدالرضا اروجعلیان؛ مهدی نویدبخش, مهدی نویدبخش (2010-03-21)
    آب انار که میوه ای با خواص تغذیه ای بسیار مفید است دارای ظاهری کدر است که نگهداری و تغلیظ آن را دچار مشکل می‌کند. میکروفیلتراسیون آب انار باعث کاهش کدورت آب میوه می‌شود. یکی از مشکلات موجود در این فرآیند پدیده گرفتگی است ...

  • تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس 

    (صفحات 56-62) مهدی الهی, (صفحات 56-62) مهدی الهی؛ عباس اسماعیلی ساری, عباس اسماعیلی ساری؛ نادر بهرامی فر, نادر بهرامی فر (2010-03-21)
    در تحقیق حاضر ارتباط بین درصد ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) چربی موجود در بافت خوراکی (عضله) میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و لابستر (Thenus orientalis) صید شده از آبهای خلیج فارس با برخی ...

  • طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی 

    کاراژیان, حجت (2010-03-21)
    دانه شاهی بعنوان یک منبع جدید هیدروکلوئیدی انتخاب شد و برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی بنیادی آن نظیر ویسکوزیته ذاتی و گروه های عملگراندازه گیری شد. طیف FT-IR پلیمر صمغ دانه شاهی نشان داد که پلیمر متشکل از کربوهیدرات با ...

  • بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی 

    رضوی, سید محمد علی؛ سیدمحمدعلی رضوی, سیدمحمدعلی رضوی؛ خلیل بهزاد, خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی, مصطفی مظاهری تهرانی (2010-03-21)
    هدف این تحقیق بررسی تاثیر دو هیدروکلوئید بومی ایران (صمغ دانه‌های ریحان و مرو) و یک هیدروکلوئید تجاری (پکتین) بر خصوصیات ماست چکیده ی بدون چربی بود. برای این منظور اثرات این صمغ‌ها در مقادیر 05/0 ،1/0 ،15/0 و 2/0 درصد پس ...

  • اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری 

    (صفحات 20-32) مهسا مجذوبی, (صفحات 20-32) مهسا مجذوبی؛ غلامرضا مصباحی, غلامرضا مصباحی؛ فرناز سریری, فرناز سریری؛ عسگر فرحناکی, عسگر فرحناکی؛ جلال جمالیان, جلال جمالیان (2010-03-21)
    هدف از انجام این تحقیق بهبود کیفیت نان بربری و تعویق بیاتی آن با استفاده از پودر تفاله چغندر قند بود. در انجام این تحقیق، پودر تفاله چغندر قند، در پنج سطح 1 ،3، 5، 7 و 10 درصد (وزنی/وزنی بر اساس آرد) در فرمولاسیون خمیر ...

  • بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 

    کدخدایی, رسول؛ رسول کدخدایی, رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی, سید علی مرتضوی (2010-03-21)
    در این تحقیق، خصوصیات امولسیون روغن در آب تثبیت شده با مخلوط کازئینات سدیم (2، 5 و 10 درصد وزنی) و سوربیتان منو- 9 - اکتادکنوئات (Tween 80) (5/0، 1 و 5/1 درصد وزنی) در pH‌های (3، 5 و 7) و غلظت‌های مختلف نمک کلرورکلسیم (2/0، ...

  • تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو 

    خشنودی‌نیا, سارا؛ فرشته حسینی, فرشته حسینی (2010-03-21)
    در این پژوهش آبلیمو در سه نوع بسته بندی PET، PE و شیشه بسته بندی و نمونه ها مدت ده هفته در دو دمای 20 و 40 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیائی آب لیمو ( pH، اسیدیته، بریکس ، ویتامین ث، دی اکسید گوگرد ...