مرور دوره 3, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

  • منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در فرایند خشک کردن پسته 

    (صفحات 25-36) حمیدرضا گازر, (صفحات 25-36) حمیدرضا گازر (2007-03-21)
    پسته یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که ارزش اقتصادی بالا و صادرات آن بر اهمیت فرآوری و بسته بندی این محصول می افزاید . یکی از مراحل مهم در فرآوری پسته مرحله خشک کردن محصول و رساندن رطوبت به محدوده مجاز نگهداری 4 تا ...

  • طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته 

    محسن شمسی, محسن شمسی؛ اسماعیل محمودی, اسماعیل محمودی؛ علی جعفری, علی جعفری؛ علی محمدی, علی محمدی؛ مهدی هدایتی زاده, مهدی هدایتی زاده (2007-03-21)
    ایران بزرگترین تولید کننده و صادرکننده پسته در دنیا می‌باشد. تولید سالانه این محصول در ایران، به طور متوسط طی پانزده سال اخیر، 232 هزار تن می‌باشد که تقریبا 5/52 درصد کل تولید دنیا را به خود اختصاص داده است. فرآوری مناسب ...

  • تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی 

    (صفحات 7-14) محمدرضا عدالتیان, (صفحات 7-14) محمدرضا عدالتیان؛ خشنودی‌نیا, سارا؛ علی شریف, علی شریف (2007-03-21)
    پسته یکی از مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران است. برای جلوگیری از تندی پسته و به منظور اطمینان از کیفیت خوب، پسته باید در یک زمان کوتاه برداشت شود و در مدت 24 ساعت برای خشک کردن آماده گردد. در این تحقیق پسته خام خشک و اریته ...

  • تحلیل سینتکی، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده 

    (صفحات 37-44) اسماعیل محمودی, (صفحات 37-44) اسماعیل محمودی؛ کریم خضابی خسرقی, کریم خضابی خسرقی؛ علی جعفری, علی جعفری (2007-03-21)
    پسته یکی از محصولات مهم و استراتژیک کشورمان می‌باشد که سالانه وقت و هزینه‌های زیادی صرف فرآوری آن می‌شود. از این رو انجام پژوهش‌های علمی و کاربردی در زمینه توان مصرفی فرآیندهای مختلف فرآوری پسته، می‌تواند در کاهش انرژی ...

  • پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی 

    (صفحات 45-56) احمد بهارلویی, (صفحات 45-56) احمد بهارلویی؛ محمود امید, محمود امید؛ حجت احمدی, حجت احمدی؛ شاهین رفیعی, شاهین رفیعی (2007-03-21)
    به منظور پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری به کمک شبکه عصبی مصنوعی، آزمایشاتی در پنج سطح دمایی از 40 تا 80 درجه سانتی گراد، چهار سرعت جریان هوای ورودی بین 5/0 تا 2 متر بر ثانیه و در سه تکرار (جمعا 60 سری) در یک خشک کن ...

  • بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته 

    (صفحات 1-6) احمد شاکراردکانی, (صفحات 1-6) احمد شاکراردکانی (2007-03-21)
    یکی از راههای بالا بردن ارزش افزوده پسته، توجه به صنایع تبدیلی آن می‌باشد. تهیه کره پسته نیز در این راستا صورت می‌گیرد. کره پسته محصولی خمیری شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مغز پسته بو داده آسیاب شده و شکر می‌باشد. ...

  • بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران 

    (صفحات 57-64) قدیر رجب زاده, (صفحات 57-64) قدیر رجب زاده؛ غلامرضا ملک زاده, غلامرضا ملک زاده؛ علی شریف, علی شریف (2007-03-21)
    Comparative extraction of saffron oleoresin in different extraction methods and solvents