مرور دوره 2, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار

  • کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری 

    (صفحات 13-22) الهام خانی پور, (صفحات 13-22) الهام خانی پور؛ جواد کرامت, جواد کرامت؛ سیدهاشم حسینی پرور, سیدهاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان, علی معتمدزادگان؛ آزاده قربانی, آزاده قربانی؛ سید احمد شهیدی یاساقی, سید احمد شهیدی یاساقی (2006-09-23)
    93 درصد کاروتنوئیدهای موجود درگوجه فرنگی را لایکوپن تشکیل می‌دهد. این رنگدانه دارای اثرات فیزیولوژیکی مهم و مفیدی در بدن انسان می‌باشد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. درسالهای اخیر با وجود اثرات سوء رنگهای مصنوعی توجه ...

  • بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن 

    (صفحات 61-74) غلامرضا مصباحی, (صفحات 61-74) غلامرضا مصباحی؛ علی زمردیان, A.؛ مجتبی داداش زاده, مجتبی داداش زاده؛ عسگر فرحناکی, عسگر فرحناکی (2006-09-23)
    درسالهای اخیر توجه روز افزونی به کاربرد خشک کن‌های خورشیدی معطوف گردیده است. این مساله بخصوص با در نظرگرفتن جنبه‌های اقتصادی و اکولوژیکی و افزایش قیمت سوخت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. هدف از این پژوهش مقایسه کیفیت کشمش‌های ...

  • بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز 

    (صفحات 1-11) علی نجفی, (صفحات 1-11) علی نجفی؛ رضا شکرانی, رضا شکرانی؛ محمد شاهدی, محمد شاهدی؛ لیلا نوری, لیلا نوری (2006-09-23)
    حدود %80 کل چای مصرفی در کشورهای آمریکا و ایتالیا به صورت چای سرد می‌باشد. چای سبز به دلیل داشتن پلی‌فنل‌های غیراکسیدشده دارای خواص آنتی اکسیدانی قویتری نسبت به چای سیاه می باشد به همین دلیل خواص داروئی و تغذیه‌ای آن بیشتر ...

  • تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی 

    مظاهری تهرانی, مصطفی؛ امیر سالاری, امیر سالاری؛ اکرم حیدری, اکرم حیدری (2006-09-23)
    امروزه ضایعات کارخانه های صنایع غذایی یکی از گزینه ها برای تولید غذاهای سلامتی زا و محصولات جدید می‌باشند. مشکل عمده استفاده از ضایعات حاصل از لیمو وجود ترکیبات تلخ می‌باشد. در این پژوهش از ضایعات پوست حاصل از پرس و نیز ...

  • تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر 

    (صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی, (صفحات 45-52) بیوک آقا فرمانی؛ محمدحسین حداد خداپرست, محمدحسین حداد خداپرست؛ جواد حصاری, جواد حصاری؛ سعید اهری زاد, سعید اهری زاد (2006-09-23)
    در این مطالعه شرایط تصفیه شربت نیشکر بوسیله فن آوری غشای میکروفیلتراسیون (با منافذ m 2/0) مورد بررسی قرار گرفته است. برای اینکار ابتدا پیش تصفیه آهکی روی شربت خام نیشکر انجام شد، سپس شربت حاصله (شربت کلاریفایر) با غشای ...

  • اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI 

    (صفحات 23-31) سعید خانزادی, (صفحات 23-31) سعید خانزادی؛ ودود رضویلر, ودود رضویلر؛ افشین آخوندزاده بستی, افشین آخوندزاده بستی؛ عبدالله جمشیدی, عبدالله جمشیدی (2006-09-23)
    گیاهان معطر غنی از اسانس‌های گیاهی هستند که خواص ضد میکروبی قابل توجهی دارند. لذا از این مواد می‌توان جهت به تاخیر انداختن یا ممانعت از رشد میکروارگانیسم‌های بیماریزا و یا عامل فساد استفاده کرد. در این مطالعه لگاریتم درصد ...

  • تشخیص خامه‌های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب‌های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 

    (صفحات 33-44) بهزاد حقیقی, (صفحات 33-44) بهزاد حقیقی؛ جواد فیضی, جواد فیضی؛ عباس همتی کاخکی, عباس همتی کاخکی (2006-09-23)
    یک روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با آشکار سازی فرابنفش- مرئی برای تشخیص زعفران های تقلبی ناشی از افزودن خامه های رنگ شده با رنگهای طبیعی استخراج شده از گلبرگ زعفران، روناس، گلرنگ و چغندر قرمز به زعفران خالص ارایه ...