دوره 2, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت 

    (صفحات 63-75) بیوک آقا فریمانی, (صفحات 63-75) بیوک آقا فریمانی؛ محمدحسین حداد خداپرست, محمدحسین حداد خداپرست؛ جواد حصاری, جواد حصاری؛ عزت الله رضایی عراقی, عزت الله رضایی عراقی (2006-03-21)
    هدف از این بررسی بهینه‌سازی تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت جهت تولید قند مایع طبیعی یا عسل نیشکر می باشد. مواد غیرقندی موجود در شربت خام نیشکر شامل: ترکیبات رنگی، پلی‌ساکاریدها، صمغ ها، پروتئین ها و ... است ...

  • بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران 

    رضوی, سید محمد علی؛ سمیرا یگانه زاد, سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقی, علیرضا صادقی؛ شیرین ابراهیم زاده, شیرین ابراهیم زاده؛ اعظم نیازمند, اعظم نیازمند (2006-03-21)
    در این مطالعه، خواص هندسی، ثقلی و اصطکاکی چهار واریته کانولای متداول در ایران (به نامهای اس ال ام، هایولا، اکاپی و اورینت) با میانگین رطوبتی 5/6% مورد بررسی قرار گرفت. خواص هندسی و ثقلی شامل: طول و قطر دانه، میانگین هندسی ...

  • استخراج روغن از دانه‌های کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی 

    (صفحات 41-51) احسان جناب, (صفحات 41-51) احسان جناب؛ کرامت الله رضایی, کرامت الله رضایی؛ زهر امام جمعه, زهر امام جمعه (2006-03-21)
    روغن دانه‌های کانولا از نوع اکاپی دو صفر خرد و پخته شده به وسیلۀ دی اکسید کربن فوق بحرانی در فشار34 مگاپاسکال و دمای 40 درجه سانتی گراد و نیز حلال تجاری AW406 استخراج گردید. حلالیت روغن در دی اکسید فوق بحرانی تعیین و مقایسه ...

  • فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری 

    (صفحات 27-39) امیرحسین الهامی راد, (صفحات 27-39) امیرحسین الهامی راد؛ علی اصغر محمدی, علی اصغر محمدی (2006-03-21)
    در این پژوهش از عرق بیدمشک جهت تولید نوشابه گازدار استفاده شد. بدین منظور نسبتهای مختلفی از عصاره حاصل از تقطیر گیاه، آب گازدار، اسید سیتریک و شکر با یکدیگر مخلوط گردیدند.16 فرمول تولید شده از نوشابه بیدمشک توسط یک گروه ...

  • بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی 

    (صفحات 15-26) محمدحسین حداد خداپرست, (صفحات 15-26) محمدحسین حداد خداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی, M.B.؛ امیرحسین الهامی راد, امیرحسین الهامی راد؛ نسیم دیواندری, نسیم دیواندری (2006-03-21)
    یکی از محصولات پروتئینی دانة کنجد، عصارة شیر مانندی است که در سالهای اخیر در برخی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه مورد استقبال چشمگیر قرار گرفته است. این تحقیق نیز جهت شناساندن این محصول و بهبود کیفیت آن بر اساس ذائقة ...

  • بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 

    (صفحات 1-14) سیدهاشم حسینی پرور, (صفحات 1-14) سیدهاشم حسینی پرور؛ کرامت, جواد؛ مهدی کدیور, مهدی کدیور؛ الهام خانی پور, الهام خانی پور؛ الناز میلانی, الناز میلانی (2006-03-21)
    ژلاتین، هیدروکلوئیدی از جنس پروتئین است که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد در ایجاد ژل، قوام دهندگی، پایدار کنندگی، امولسیفایری، تشکیل کف و فیلم در صنایع غذایی به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این تحقیق به ...