دوره 1, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته 

    مهربان, معصومه؛ هاشم پورآذرنگ, هاشم پورآذرنگ؛ مرتضوی, سید علی؛ عبدالمجید مسکوکی, عبدالمجید مسکوکی؛ اشرف گوهری اردبیلی, اشرف گوهری اردبیلی (2005-03-21)
    در این تحقیق آزمایشگاهی اثر دو اسانس طبیعی آویشن و زنیان به ترتیب در مقادیرµg/l200 وµg/l300 بر روی کنترل رشد قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس رشد کرده بر روی دو وضعیت پسته ،باپوست سبز وبدون پوست سبز ، مورد مطالعه قرارگرفت و نتایج ...

  • اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور 

    (صغحات 11-17) محمدجواد احتشامی معین آبادی, (صغحات 11-17) محمدجوا؛ محمدحسین حداد خداپرست, محمدحسین حداد خداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی, M.B. (2005-03-21)
    بررسی ها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبیعی که در تولید سنتی شیرة انگور بکار گرفته می‌شود موجب ورود مقادیر قابل توجهی از امـلاح به محصول نهایی می‌گردد که در دراز مدت می تواند برای مصرف کننده مضر باشد. به منظور اصلاح ...