دوره 1, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته
(2005-03-21)در این تحقیق آزمایشگاهی اثر دو اسانس طبیعی آویشن و زنیان به ترتیب در مقادیرµg/l200 وµg/l300 بر روی کنترل رشد قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس رشد کرده بر روی دو وضعیت پسته ،باپوست سبز وبدون پوست سبز ، مورد مطالعه قرارگرفت و نتایج ...
-
اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور
(2005-03-21)بررسی ها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبیعی که در تولید سنتی شیرة انگور بکار گرفته میشود موجب ورود مقادیر قابل توجهی از امـلاح به محصول نهایی میگردد که در دراز مدت می تواند برای مصرف کننده مضر باشد. به منظور اصلاح ...