دوره 1, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا 

    (صفحات53-59) مسعود یاورمنش, (صفحات53-59) مسعود یاورمنش؛ مرتضوی, سید علی؛ مهدی نصیری محلاتی, مهدی نصیری محلاتی؛ جواد بارویی, جواد بارویی (2005-03-21)
    عفونتهای ویروسی با منشاء غذایی امروزه به طور فزاینده ای بعنوان عوامل بیماری زا در انسان شناخته شده اند . ویروس هپاتیت A (HAV) یکی از مهمترین عوامل ایجاد بیماری می باشد، که شیوع آن می تواند توسط آب و مواد غذایی مختلف خصوصاً ...

  • اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته 

    مهربان, معصومه؛ هاشم پورآذرنگ, هاشم پورآذرنگ؛ مرتضوی, سید علی؛ عبدالمجید مسکوکی, عبدالمجید مسکوکی؛ اشرف گوهری اردبیلی, اشرف گوهری اردبیلی (2005-03-21)
    در این تحقیق آزمایشگاهی اثر دو اسانس طبیعی آویشن و زنیان به ترتیب در مقادیرµg/l200 وµg/l300 بر روی کنترل رشد قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس رشد کرده بر روی دو وضعیت پسته ،باپوست سبز وبدون پوست سبز ، مورد مطالعه قرارگرفت و نتایج ...

  • بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌ 

    (صفحات35-43) محمدرضا عدالتیان, (صفحات35-43) محمدرضا عدالتیان؛ منوچهر حامدی, M.؛ مرتضوی, سید علی؛ مظاهری تهرانی, مصطفی (2005-03-21)
    گوجه فرنگی از مهمترین محصولات زراعی با تولید جهانی 8/98 میلیون تن درسطح زیر کشت بیش از 128 هزار هکتار و تولید 7/3 میلیون تن در ایران است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضای این محصول و فرآورده های آن درایران و جهان شناخت ...

  • بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) 

    قدس روحانی, محسن؛ مرتضوی, سید علی؛ سید محمدعلی رضوی, S.M.A.؛ مظاهری تهرانی, مصطفی (2005-03-21)
    این تحقیق در سه مرحله به اجرا در آمد. در مرحله اول تاثیر رقم دانه سویا ( ویلیامز و هابیت ) ، روش تهیه ( سنتی و پیشنهادی ) و فرمولاسیون (صفر ، 10 و 20 درصد آب پنیر لبنی به جای آب اضافه شده در تولید شیر سویا ) بر صفات کمی و ...

  • شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه 

    (صفحات19-26) امیرحسین الهامی راد, (صفحات19-26) امیرحسین ال؛ فخری شهیدی, فخری شهیدی (2005-03-21)
    در رب فله ای که در اغلب کارخانه های داخل به صورت کنسانتره (بابریکس 40-35) تولید می شود سطح آلودگی قارچی محصول بالاست . چرا که رب تولید شده بلافاصله پس از تغلیظ ، در شرایط غیر اسپتیک در داخل بشکه به صورت فله پر شده و عملیات ...

  • اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور 

    (صغحات 11-17) محمدجواد احتشامی معین آبادی, (صغحات 11-17) محمدجوا؛ محمدحسین حداد خداپرست, محمدحسین حداد خداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی, M.B. (2005-03-21)
    بررسی ها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبیعی که در تولید سنتی شیرة انگور بکار گرفته می‌شود موجب ورود مقادیر قابل توجهی از امـلاح به محصول نهایی می‌گردد که در دراز مدت می تواند برای مصرف کننده مضر باشد. به منظور اصلاح ...

  • مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر 

    (صفحات 1-10) سیدمحمدعلی رضوی, (صفحات 1-10) سیدمحمدع (2005-03-21)
    ویسکوزیته و دانسیته از جمله مهمترین خواص فیزیکی برای تجزیه و تحلیل کارایی فرآیندهای غشایی و همچنین طراحی یک فرآیند غشایی جدید هستند. بعلاوه انرژی مورد نیاز برای پمپاژ سیال فرآیند نیز تابعی از مقدار این دو خصوصیت فیزیکی ...