دوره 16, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو
(2020-05-21)برنج یکی از گیاهان مهم تیره غلات است و غذای اصلی اکثر مردم دنیا بهشمار می آید. خشک کردن برنج بعد از برداشت، به جهت غیرفعال کردن عاملین فساد، امری مهم و ضروری است. در این تحقیق بهمنظور بررسی اثر توان مایکروویو بر روی ...
-
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات
(2020-05-21)شیر بازساخته یک محصول جایگزین شیر است. اجزای شیر بازساخته بهراحتی قابل تنظیمتر از شیر است. نسبت اجزای شیر بهطور مستقیم بر کیفیت محصول تاثیر میگذارد. با استفاده از هدایت الکتریکی میتوان اطلاعات ارزشمندی در مورد کیفیت ...
-
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن
(2020-05-21)دسر بر پایه شیر، یکی از فرآوردههای لبنی است که علاوه بر ارزش تغذیهایی، در سبد کالای مصرفکننده تنوع ایجاد میکند. مهمترین ویژگی دسرها انرژی بالای آنها و احساس خوشایندی است که بهواسطه نوع ترکیبات آن در مصرفکننده ایجاد ...
-
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر
(2020-05-21)گوشت شتر ارزش تغذیهای بالا و طعم مشابه با سایر منابع گوشت قرمز دارد. در این پژوهش بهمنظور بهبود ویژگیهای بافتی تاثیر افزودن محلولهای ماریناد (5 سطح)، زمان (2 سطح) و فرایند اولتراسیون (2 سطح) بر روی گوشت شتر بر پایه طرح ...
-
بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف
(2020-05-21)بتاگلوکان یک پلیساکارید خطی، بدون انشعاب، غیرنشاستهای و محلول در آب است که در دیواره سلولی غلات بهویژه یولاف وجود دارد. با توجه به تأثیر فعالیت آنزیمی بر پایداری لیپیدهای یولاف لازم است که این آنزیمها در طی فرآوری یولاف ...
-
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری
(2020-05-21)انواع سوسیس و کالباس در بستهبندیهای تحت خلاء از جمله فرآوردههای گوشتی هستند که بهدلیل تنوع، راحتی در مصرف و اقتصادی بودن رایج میباشند. مهمترین مشکل عمده تولید، نگهداری و فروش این نوع فراوردههای گوشتی، آباندازی ...
-
اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس
(2020-05-21)شکل ظاهری میوه مهمترین شاخص ارزیابی بازارپسندی آن است. وجود هرگونه علایم آلودگی، پوسیدگی و نرمشدگی طی انبارمانی باعث کاهش بازارپسندی آن میشود. بهمنظور ارزیابی اثرات تیمار طبیعی و دما بر ویژگیهای کمی و کیفی در مرحله پس ...
-
تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا
(2020-05-21)در طب سنتی ایران از دانههای گشنیز بهطور گسترده بهمنظور درمان بیماری استفاده میشود. هدف از این پژوهش، شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی و بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بود. ترکیبات شیمیایی اسانس دانه ...
-
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
(2020-05-21)ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) حاوی مواد مغذی منحصر به فرد و فوق العادهای است که میتوان از آن در تولید مواد غذایی عملگر استفاده کرد. از آنجایی که علم و دانش مرتبط با غنیسازی کیک اسفنجی بهعنوان یک ...
-
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال
(2020-05-21)هدف این مطالعه بررسی اثر نگهدارندگی محلولهای نمک- شکر بر کیفیت فیش فینگرهای تهیه شده از فیله کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال (˚C4) بود. برای این منظور، ابتدا فیلهها با محلولهای رقیق 10 درصد نمک و شکر تیمار گردیده و ...
-
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی
(2020-05-21)توسعه نقاط قهوهای رنگ تأثیر قابل توجهی بر بافت، رنگ و طعم میوه موز دارد بهطوری که ظهور این لکهها کیفیت میوه را کاهش داده و بازارپسندی آن را تحت تأثیر قرار میدهد. در این پژوهش تغییرات مجموعهای از پارامترهای رنگی (قرمز ...