جستجو
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 619
تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم
(2018-05-22)
کیک اسفنجی یکی از فرآوردههای پر تقاضا و پرمصرف غلات بوده اما بهدلیل داشتن گلوتن برای بیماران سلیاکی مناسب نیست. به همین جهت امروزه توجه به محصولات فاقد گلوتن گسترش یافته است. از طرفی غنیسازی کیکها با فیبرهای رژیمی و ...
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر
(2022-09-23)
بهمنظور بهبود خواص فیلم تهیه شده از جاوشیر از نانو ذرات صمغ جاوشیر و همچنین رزین جاوشیر استفاده شد. نانوذرات روی فیلم جاوشیر (4 درصد صمغ و 5/2 درصد گلیسرول) طی زمانهای 30 و 60 دقیقه پاشش شدند. بهمنظور افزایش آبگریزی ...
Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions
(2018-01-21)
Nowadays, demands for hydrocolloids which improve the rheological properties of foods as well as retain their properties under the influence of food additives have increased. In this study, dilute solution properties were ...
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و بافت سسمایونز کمچرب
(2012-06-21)
سسمایونز یکی از فرآوردههایی است که در بین افراد جامعه به مقدار زیاد مصرف میشود. اما به دلیل این که حاوی مقادیر بالایی روغن است، برای مصرفکنندگان مضر میباشد. بنابراین تولید سسمایونز کمچرب با ویژگیهای مناسب میتواند ...
بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی
(2012-12-21)
چای سبز از برگهای گیاه کاملیا سیننزیس5 تهیه میشود. کاتچینهای چای سبز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته میشوند و دارای اثرات مفیدی در بدن میباشند. یکی از مراحل مهم در استخراج کاتچینها و تهیه نوشیدنی چای سبز مرحله ...
تأثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا
(2015-03-21)
بمنظور حفظ کیفیت میوه ها و افزایش عمر ماندگاری آن ها، تحقیقات وسیعی در زمینه روش های بسته بندی به ویژه کاربرد نانومواد در بسته-بندی صورت گرفته است. با در نظر گرفتن ماندگاری پایین میوه آلو، در این پژوهش به بررسی اثرات ...
بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز
(2015-09-23)
چای با نام علمی Camellia sinensis از دمنوش های رایج و معروف در دنیا محسوب می گردد. مهم ترین ترکیب شیمیایی چای پلی فنول ها(کاتچین ها) هستند که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی بوده و در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی ...
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکسهای سدیم کازئینات و متیل سلولز
(2019-07-23)
لفافهای زیست تخریبپذیر حاوی باکتریهای اسید لاکتیک از روشهای جدید نگهداری مواد غذایی است. در این مطالعه باکتری Lactobacillus casei ATCC 39392 (L. casei 39392) مستقیما به محلول سازنده لفافهای کازئینات سدیم و متیل سلولز ...
بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا
(2013-03-21)
یکی از مراحل تهیه روغن سویای خوراکی رنگبری روغن خام با استفاده از خاک رنگبر میباشد. پس از جدا کردن خاک رنگبر از روغن با استفاده از صافی، به دلیل جذب سطحی بالای این خاک، حدود 20 تا 40 درصد روغن در آن باقی میماند که این ...
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول
(2020-03-20)
عسل، فرآوردهای حاصل از فعالیت زنبور عسل است که دارای ویژگیهای ارگانولپتیک مطلوب و ارزش تغذیهای بالا است. نوع گیاه، شرایط آب و هوایی منطقه و البته شرایط نگهداری محصول از جمله زمان و دمای نگهداری از عوامل تأثیرگذار بر ...