بررسی اثرات شوری و نوع جلبک بر روی تراکم روتیفر ( Müller 1786 Brachionus plicatilis)در شرایط آزمایشگاهی
(ندگان)پدیدآور
آرشام, عبدالهکوچنین, پریتاغفله مرمضی, جاسمیاوری, وحیدپاشا زانوسی, حسیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
روتیفر Brachionus plicatilis گونه ای است که به آسانی کشت شده و بطور وسیعی در دنیا بعنوان غذای اولیه لارو ماهیان مورد استفاده قرار می گیرد. این گونه بوسیله سه نوع جلبک Nannochloropsis oculata، Isochrysis galbana و Chlorella sp. غذادهی و در چهار شوری مختلف (20، 25، 30 و 35 قسمت در هزار) برای پی بردن به بهترین تراکم ممکنه در شرایط فوق به روش بچ (Batch Culture) کشت و مورد مطالعه قرار گرفت. در این آزمایش میزان تراکم روتیفر در شوریهای مختلف معنی دار نبودند (P>0.05). اما اثرات متقابل شوری و غذا دارای اختلاف معنی داری بود (P0.05). اما اثرات متقابل شوری و غذا دارای اختلاف معنی داری بود (P
کلید واژگان
روتیفرکشت بچ
جلبک
Brachionus plicatilis
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2009-01-201387-11-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




