دوره 2, شماره 3

 

ارسال های اخیر

  • معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران 

    علوی, سید وحید؛ تیموری, پریسا (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)
    پوسیدگی سیاه ناف پرتقال­ تامسون­ناول با عامل (Fr.) Keissl. Alternaria alternata به عنوان بیماری پس ­از­ برداشت در ­مناطق مرکبات­خیز جهان گزارش شده است. این بیماری در ارقام مرکبات دارای ناف، در طی زمان داشت، موجب ریزش ­میوه ...

  • کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی 

    ملک, سعید؛ حیدری سلطان‌آبادی, محسن (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)
    سالانه حدود 12 میلیون تن آلو در جهان تولید می‌شود. ایران با تولید حدود 314 هزار تن، هفتمین تولیدکننده این میوه هسته‌دار در جهان به شمار می‌رود. سطح زیر کشت درختان بارور آلو در استان اصفهان بیش از 598 هکتار است. از این سطح، ...

  • راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت 

    رزاقی, محمد حسین (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)
    عوامل مختلفی بر هدررفت گندم در ایران تأثیر دارند که یکی از این عوامل، شرایط کشاورز است. به عبارت دیگر، کشاورز دارای تجهیزات اندازه‌گیری نیست که بتواند سالم بودن و تنظیم بودن بسیاری از قطعات کمباین را تشخیص دهد.  مقاله­های ...

  • افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت 

    سلاجقه, فرشته؛ نقی‌پور, مریم (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)
    گردو یکی از مهم‌ترین خشک­میوه‌ها از نظر ارزش غذایی است. ایران پس از چین و آمریکا سومین کشور تولیدکننده گردو به شمار می­رود. مجموع سطح زیر کشت بارور و غیر بارور گردو در ایران حدود 159039هکتار با تولید سالیانه 222399 تن و ...

  • روش‌های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون 

    محمدزاده, جلال (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)
    با توجه به طرح توسعه کشت زیتون برای تأمین مقادیر قابل ملاحظه­ای از نیاز کشور به روغن، بررسی مسائلی از قبیل زمان مناسب برداشت، شرایط بهینه نگهداری میوه زیتون و صنایع تبدیلی آن از اهمیت خاصی برخوردار است. روغن زیتون، مهم­ترین ...

  • صفحات آغازین 

    پدیدآور نامشخص (مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی, 2021-02-19)