دوره 8, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری 

    توکلی, روژین؛ کرمی, مصطفی؛ بهرامیان, سمیرا؛ امامی فر, آریو (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    مطالعه قرار گرفت، با این هدف که آیا و تا چه اندازه‌ای این اثر می‌تواند تغییراتی در اسیدهای چرب و اکسایش چربی آن ایجاد کند. پارامترهای اصلی اکسایش (پراکسید، اسیدیته روغن، تیوباربیتوریک اسید، عدد توتوکس و پروفایل اسیدهای ...

  • تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه 

    کرمی, حامد؛ لرستانی, علی نجات؛ تحویلیان, رضا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    هدف از این تحقیق بررسی تأثیر دما و دبی جابجایی هوا بر ضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی ویژه، نرخ خشک‌کردن، نسبت رطوبت و بازده استخراج اسانس در خشک کن هیبریدی به صورت لایه نازک برای گیاه دارویی بادرنجبویه Melissa officinalis ...

  • ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی 

    آریایی, حدیث؛ آریایی, پیمان؛ زارع, داود؛ میردامادی, سعید؛ نقی زاده رئیسی, شهرام (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    توت‌فرنگی یکی از میوه‌های پر‌طرفدار برای مصرف‌کنندگان است. اما یکی از مشکلات اساسی آن ماندگاری پایین است و انجماد به عنوان روشی که اثرگذاری اندکی بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی توت‌فرنگی دارد، برای نگهداری طولانی مدت این میوه ...

  • توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید 

    مسعودی, حسن؛ اسدی, سیدمحمود؛ اکبری زاده, غلامرضا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    آزمون الک روش استانداردی است که در کارخانه های تولید شکر برای تعیین اندازه ذرات شکر به طور گسترده استفاده می شود. نیاز به نمونه های نسبتاً بزرگ، زمانبر بودن، محدود بودن اطلاعات بدست آمده، خودکار و آنلاین نبودن از معایب ...

  • بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ 

    صداقت بروجنی, لیلا؛ قوامی, مهرداد؛ پیراوی ونک, زهرا؛ قاسمی پیربلوطی, عبداله (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    رنگبری در تصفیه روغن ‌های خوراکی یک مرحله اساسی می باشد. جاذب های مورد استفاده برای رنگبری، رنگدانه‌ها و دیگر ناخالصی‌ها مانند صابون، فلزات، فسفولیپیدها و محصولات اکسیداسیون را حذف می کند. حذف این ناخالصی ها خواص حسی و ...

  • بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور 

    زندی, محسن؛ الماسی, هادی؛ دردمه, نازیلا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر بسته‌بندی حاوی نانوذرات ضدمیکروبی اکسید روی و دی‌اکسید تیتانیوم با هدف افزایش ماندگاری میوه‌های سیب و انگور بود. برای این منظور، فیلم‌های پلی‌اتیلن با دانسیتة کم حاوی غلظت‌های مختلف نانوذرات ...

  • بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه 

    کاشانی نژاد, مرتضی؛ رضوی, سید محمد علی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    در این تحقیق، اثر توان (120 تا 360 وات)، زمان (1 تا 6 دقیقه) و دما (25 تا 65 درجه سانتی گراد) بر متوسط اندازه ذرات گویچه چربی، خصوصیات رئولوژیکی (سختی، قوام و چسبندگی) و رنگ (شاخص سفیدی) خامه شیر شتر مورد ارزیابی قرار گرفت ...

  • بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز 

    رخبین, آرش؛ آزادبخت, محسن؛ اصغری, علی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    در این پژوهش از یک جعبه شیشه ای و با استفاده از رگولاتور ولتاژ در سه ولتاژ 30، 50، 70 ولت و در سه زمان 3 ، 6 ، 9 دقیقه جوشاندن درجعبه شیشه ای تغییرات وزن اندازه گیری و با استفاده از ثبت کننده داده، تغییرات دما ثبت شد. سپس ...

  • طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی 

    بی آبی, حدیث؛ آبدانان مهدی زاده, سامان (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    تشخیص اتوماتیک میوه معیوب از طریق سیستم بینایی کامپیوتری با توجه به توزیع ناپایداری ناهموار بر روی سطح مرکبات همچنان با مشکل مواجه است. در نتیجه توسعه سامانه‌ای که توانایی تشخیص خرابی در مرکبات را با دقت و سرعت بالایی داشته ...

  • پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر 

    فاضلی بورستان, نصراله؛ افکاری سیاح, امیرحسین؛ تقی نژاد, ابراهیم (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-10-22)
    برنج یکی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین مواد غذایی در جهان است. خواص کیفی ازجمله عوامل بسیار مهم در تعیین ویژگی‌های پخت و فرآوری برنج محسوب می‌شوند. یکی از مشکلات مهم در صنایع غذایی پیش‌بینی خواص کیفی می‌باشد. بنابراین در این ...