دوره 5, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت که بوسیله اختلاط پلیپروپیلن با نانو ذرات نقره و سیلیکا آماده شده بود بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوههای تازه بریده شلیل رقم ردگلد در دمای ۱-۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ٩۰ تا ٩٥% بررسی شد. ...
-
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت که بوسیله اختلاط پلیپروپیلن با نانو ذرات نقره و سیلیکا آماده شده بود بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوههای تازه بریده شلیل رقم ردگلد در دمای ۱-۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ٩۰ تا ٩٥% بررسی شد. ...
-
ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیستتوده پایهها و هیبریدهای بین گونهای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایههای متحمل به خشکی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)در پژوهش حاضر تکنیک فلورسانس کلروفیل به عنوان یک ابزار غیرتخریبی با هدف مقایسه میزان تحمل به خشکی پایهها برای تخمین کارکرد فتوسیستم II به کار گرفته شد. این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار ...
-
تأثیر محلولپاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)پسته یکی از مهمترین محصولات باغبانی کشور است. وجود برخی مشکلات فیزیولوژیکی از قبیل پوکی و کاهش درصد خندانی باعث کاهش عملکرد و کیفیت این محصول شده است. پژوهش حاضر به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ...
-
اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)عمر انبارمانی میوههای کُنار هندی نسبتاً کوتاه است. بنابراین، در این پژوهش تأثیر غلظتهای مختلف اسید سالیسیلیک (SA) (0، 5/0، 1 و 2 میلیمولار) بر عمر انبارمانی و کیفیت پساز برداشت میوههای انبار شده در دمای 1±4 درجه سلسیوس ...
-
ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرمپلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپهای برتر
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)شناسایی و ارزیابی ژنوتیپهای برتر و بومی درختان میوه از اهمیت بسیار بالایی در حفظ ژرمپلاسم و برنامههای اصلاحی برخوردار است. بسیاری از ارقام میوه حاصل انتخاب از بین ژنوتیپهای محلی است. به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی ...
-
بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L.
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)مرگ زودرس درختان میوه هستهدار بهویژه هلو و شلیل بهعنوان مشکلی عمده در صنعت پرورش میوه است. عوامل متعددی مانند بیماریهای قارچی و باکتریایی، نماتدها، مدیریت، نوع پایه و رقم در آن دخالت دارند. در این پژوهش هلوی رقم جی ...
-
تأثیر میانپایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)پژوهش حاضر طی سالهای 1395-1394، بهمنظور مقایسه اثر پایه و میانپایه بر میزان عناصر معدنی در برگ برخی ارقام تجاری پسته انجام گرفت. در این آزمایش اثر وجود میانپایه رقم کلهقوچی بر میزان عناصر روی، مس، منگنز و آهن برگ ارقام ...
-
بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس انگور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)انگور یکی از محصولهای باغی مهم و مورد توجه جهان است که در کشورهای زیادی کشت میشود. تولید کالوس در انگور میتواند با اهدافی از جمله ریزازدیادی از طریق رویانزایی، تولید متابولیتهای ثانویه و انتقال ژن انجام شود. با توجه ...
-
اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)این تحقیق با هدف بررسی تأثیر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر مشخصههای میوه سه رقم بادام دیم ( ارقام شاهرود 12، تونو و سوپرنووا) بهصورت کرتهای دو بار خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار روی 54 درخت بادام ...
-
کاربرد محلولپاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)سمیت بور، یکی از مهمترین اختلالاتی است که میتواند رشد گیاهانی مانند انگور را در نواحی خشک و نیمهخشک جهان محدود سازد. به منظور بررسی تأثیر کاربرد محلولپاشی برگی سولفات روی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک و ...
-
تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیهای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)مهمترین عامل محدودکننده تولید محصولات باغبانی بهخصوص در کشورهایی با شرایط اقلیمی نیمهخشک مثل ایران، کمبود آب است. کاربرد روشهای مناسب جهت افزایش رشد و بهبود وضعیت تغذیهای درختان میوه در شرایط کمبود آب، مهمترین عامل ...
-
تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)به منظور تعیین مناسبترین زمان برداشت و همچنین بررسی کیفیت ماندگاری میوه برخی ارقام به، ارقام ویدوجا، اصفهان و ترش از ایستگاه تحقیقاتی مبارکه اصفهان برداشت شده و جهت ارزیابی برخی صفات کیفی در زمان برداشت و در طی نگهداری ...
-
تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2021-02-19)آفتاب سوختگی یکی از بزرگترین معضلات کشت انار است که منجر به کاهش عملکرد و کیفیت میوه میشود. به منظور ارزیابی اثر کاربرد مواد ضد تعرق بر کیفیت و خصوصیات بیوشیمیایی میوه انار، آزمایشی در شهرستان قم در قالب طرح کاملاً تصادفی ...



