نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهرامی فر, مهدیهfa_IR
dc.contributor.authorرومیانی, لالهfa_IR
dc.contributor.authorعسکری ساری, ابوالفضلfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:52:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:52:18Z
dc.date.available1399-07-08T16:52:18Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:52:18Z
dc.date.issued2016-09-22en_US
dc.date.issued1395-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationبهرامی فر, مهدیه, رومیانی, لاله, عسکری ساری, ابوالفضل. (1395). مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4. مجله علمی شیلات ایران, 25(3), 63-72. doi: 10.22092/isfj.2017.110258fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110258
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110258.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7604
dc.description.abstractاین تحقیق با هدف مطالعه تأثیر سه نوع  بسته­بندی­ معمولی، خلاء و سیل­وکیوم (خلاء همراه با گاز بی­اثر)  بر ماندگاری ماهی کپور علفخوار در دمای یخچالی (С° 4) از طریق تعیین ویژگی­های میکروبی و شیمیایی انجام گردید. نتایج نشان دادند که طی دوره نگهداری در تمامی تیمارها میزان پراکسید از حد مجاز (10میلی­اکی­والان اکسیژن در یک کیلوگرم چربی) تجاوز نکرد ولی میزان بازهای نیتروژنی فرار در بسته­بندی معمولی در روز پانزدهم نگهداری 79/0±31/30 میلی­گرم  در 100 گرم بود که بیش از حد استاندارد می باشد. میزان تیوباربیتوریک اسید در بسته­بندی های سیل­وکیوم و خلاء تا روز پانزدهم و در بسته­بندی معمولی تا روز نهم مطالعه در محدوده مجاز باقی ماند. میزان بار میکروبی در بسته­بندی معمولی در روز دوازدهم log cfu/g 34/0± 80/7 و در تمام بسته­بندی­ها در روز پانزدهم (معمولی34/0±06/9، خلاء 26/0±52/7 و سیل­وکیومlog cfu/g 12/0± 04/7)، خارج از  محدوده استاندارد بودند ( log cfu/ g107 ) . با توجه به نتایج به دست آمده بهترین زمان ماندگاری فیله کپور علفخوار در روش بسته­بندی خلاء و سیل­وکیوم در روز دوازدهم نگهداری در یخچال مشاهده شد که روش سیل وکیوم با اختلاف معنی­داری (05/0>p) بهتر از روش خلاء بود.fa_IR
dc.format.extent741
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110258
dc.subjectبسته‌بندی تحت خلأfa_IR
dc.subjectبسته‌بندی سیل وکیومfa_IR
dc.subjectماندگاریfa_IR
dc.subjectماهی کپورعلفخوارfa_IR
dc.titleمطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentپردیس علوم و تحقیقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue3
dc.citation.spage63
dc.citation.epage72


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد