نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:52:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:52:05Z
dc.date.available1399-07-08T16:52:04Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:52:05Z
dc.date.issued2014-12-22en_US
dc.date.issued1393-10-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-19en_US
dc.date.submitted1396-03-29fa_IR
dc.identifier.citationحافظیه, محمود. (1393). ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون. مجله علمی شیلات ایران, 23(1), 31-40. doi: 10.22092/isfj.2017.110160fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110160
dc.identifier.urihttps://isfj.areeo.ac.ir/article_110160.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7523
dc.description.abstractدر این مطالعه، ترکیب بیوشیمیایی گیاه دریایی قهوه ای Sargassum lentifollium و برخی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب دریای عمان منطقه ساحلی خلیج چابهار آنالیز و ارتباط بین ترکیبات غذایی این گونه و پارامترهای محیطی مورد بررسی قرار گرفت. محتوای پروتئین خام در ماده خشک این جلبک 15/1±05/8 درصد و 10/1±29/12 درصد، کربوهیدرات 03/2±11/31 و 13/2±11/25 و رطوبت 00/1±21/15 و 111±22/19 به ترتیب مربوط به قبل و بعد از مانسون با وجود اختلاف معنی داربدست آمدند حال آنکه خاکستر کل از 43/2±11/26درصد تا 40/1±11/24 درصد، چربی کل از43/0±11/2 درصد تا40/0±80/1 درصد، فیبر کل از 21/2±34/10 درصد تا33/0±84/11 درصد، و آستاگزانتین بر حسب ppm از00/1±11/104تا 81/1±20/97 به ترتیب مربوط به قبل و بعد از مانسون بدون اختلاف معنی دار بدست آمدند. در مورد فاکتور های فیزیکو شیمیایی آب دریا، نتایج نشاندهنده اختلاف معنی دار در فاکتورهای شوری، اکسیژن محلول، دمای آب، نیترات، فسفات، کلروفیل های a , c قبل و بعد از مانسون می باشد و pH، سیلیکات و کلروفیل b اختلافی را نشان ندادند. بررسی ارتباطات و همبستگی پارامترهای محیطی و ترکیب بیوشیمیایی گیاه دریایی سارگاسوم نشان داد که عوامل غیر زیستی نقش تعیین کننده ای را بر سنتز بیولوژیکی در این گیاه دریایی بازی می کنند.fa_IR
dc.format.extent290
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110160
dc.subjectSargassum lentifolliumfa_IR
dc.subjectخلیج چابهارfa_IR
dc.subjectارزش غذاییfa_IR
dc.subjectپارامترهای غیر زیستیfa_IR
dc.titleارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسونfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume23
dc.citation.issue1
dc.citation.spage31
dc.citation.epage40


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد