بررسی تأثیر غلظت های مختلف شوری بر روی میزان رشد و ترکیبات بیوشیمیایی ریزجلبک تک سلولی تتراسالمیس چوئی (Tetraselmis chuii)
(ندگان)پدیدآور
اکبرپور, الهامخلیل پذیر, محمدزنده بودی, عباسعلینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه میزان رشد و ترکیبات بیوشیمیایی از قبیل کربوهیدرات، کلروفیل a و b وکاروتنوئید، ریزجلبک تک سلولی تتراسالمیس چوئی (Tetraselmis chuii) در غلظت های مختلف شوری 10، 27 و 40 قسمت در هزار، هر کدام با سه تکرار مورد مطالعه قرار گرفت، در ادامه مناسب ترین درجه شوری تعیین شد. نتایج حاصل از تیمارهای فوق حاکی از آن بود که بیشترین میزان تراکم رشد مربوط به تیمار شوری 10 قسمت در هزار با میزان 105×38/0±106×8/2 سلول در هر میلی لیتر و کمترین مقدار در تیمار شوری 40 قسمت در هزار با میزان 105×48/0±106×6/1 سلول در هر میلی لیتر می باشد (P
کلید واژگان
شوریترکیبات بیوشیمیایی
رشد
ریزجلبک
Tetraselmis chuii
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2014-12-221393-10-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
شاپا
1026-13542322-5998




