• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 21, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمی شیلات ایران
    • دوره 21, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی تاثیراستفاده مجدد از آب خروجی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    نکوئی فرد, علیحسین زاده صحافی, همایونمطلبی مغانوجی, عباسعلیراستیان نسب, ابوالحسنآزادیخواه, داریوشمصطفی زاده, بیژن
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    267.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق با هدف دستیابی به حداکثر توان بهره‌گیری مجدد از توانایی‌های بالقوه آب برپایه حداقل تاثیرگذاری در شاخص‌های رشد درماهیان قزل آلای رنگین کمان به اجرا در آمد. بدین منظور 4گروه از ماهیان شامل گروههای: شاهد (پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین کمان با استفاده از 100 درصد آب تازه)، آزمون 1 (پرورش ماهی با استفاده از 30 درصد آب برگشتی (با تصفیه فیزیکی) و70 درصد آب تازه) ، آزمون 2 ( پرورش ماهی با استفاده از 70 درصد آب برگشتی (با تصفیه فیزیکی) و 30 درصد آب تازه)، آزمون 3 (پرورش با استفاده از 100 درصد آب برگشتی) انجام شد. ماهی‌دار کردن گروهها با در نظر گرفتن 62 عدد ماهی درهر مترمربع با وزن متوسط ( 5/1 ± 1 5 ) گرم صورت گرفت.شاخص‌های رشد: ضریب رشد ویژه SGR) )، ضریب چاقی (CF) ، ضریب تبدیل غذای واقعی (FCR) ، میزان بازماندگی (SR) بین گروههای آزمون درهرماه محاسبه و تعیین شد، مقایسه میانگین افزایش رشد ماهانه گروههای مختلف مبین کاهش معنی‌دار رشد ماهیان گروههای آزمون نسبت به گروه شاهد است. همچنین بین گروههای آزمون 1و2 با گروه آزمون 3 نیز اختلاف معنی دار مشاهده شد. فاکتور ضریب رشد ویژه بین گروههای آزمون 1 و2 اختلاف معنی‌دار نداشت. میانگین SR FCR , در تمام گروهها دارای اختلاف معنی‌دار با یکدیگر بودند. با توجه به نتایج بدست آمده می‌توان بیان کرد که با افزایش درصد جایگزینی آب در جریان استخرهای پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین کمان با آب برگشتی سبب افزایش معنی دار در ضریب تبدیل غذایی، کاهش معنی دار درمیزان بازماندگی و ضریب چاقی ،افزایش معنی دار درمیزان تلفات ماهیان ونهایتا کاهش میزان تولید نهایی می شود.
    کلید واژگان
    قزل‌آلای رنگین کمان
    تصفیه فیزیکی
    پرورش
    شاخص های رشد

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
    Agricultural Research,Education and Extension Organization

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/isfj.2017.110093
    https://isfj.areeo.ac.ir/article_110093.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/7456

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب