بررسی تاثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(ندگان)پدیدآور
پیرمحمدی, علیدانشیار, محسنفرهومند, پرویزنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تنش گرمایی از طریق ایجاد تغییرات فیزیولوژیک در بدن باعث بدتر شدن عملکرد در طیور میگردد. این تحقیق به منظور بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه در جیرهی جوجههای گوشتی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجههای خونی در شرایط تنش گرمایی دورهای صورت گرفت. دویست قطعه جوجهی نر یک روزه سویهی راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار به ازای هر تیمار (10 جوجه در هر تکرار) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیرهی شاهد، 5/0 درصد پونه، 5/0 درصد آویشن و 5/0 درصد مخلوط آویشن و پونه بودند. نتایج نشان داد که وزنگیری در دروهی پایانی و کل دوره با مصرف همهی تیمارهای آزمایشی در مقایسه با شاهد افزایش پیدا مینماید (05/0P
کلید واژگان
آویشنپونه
ضریب تبدیل خوراک
تری گلیسرید
وزن گیری
علوم پایه
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2016-01-211394-11-01
ناشر
دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشدهیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه
هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه
شاپا
1735-68732676-704X




