مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع "آلفالیپوئیک اسید"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر آلفالیپوئیک اسید بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی در بافت عضله، کبد و رودهی ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-04-20)هدف از مطالعه حاضر بررسی مکمل آلفالیپوئیک اسید (ALA) به عنوان یک منبع آنتیاکسیدانی است. در این آزمایش ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 02/0± 16/22 گرم در چهار تیمار با سه تکرار به مدت هشت هفته ...



