مرور دوره 13, شماره 3 بر اساس موضوع "تانن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات تانن اسپرس عملآوری شده با آب یا اوره برجمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجههای تولید گاز و تخمیربرونتنی
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2017-11-22)این آزمایش با هدف اثر اسپرس آبی و دیم عملآوری شده با آب یا اوره بر جمعیت میکروبی شکمبه، فراسنجههای تولیدگاز و خصوصیات تخمیر برونتنی انجام شد.تیمارها شامل علوفه اسپرس عملآوری شده (با آب یا اوره) و بدون عملآوری بودند. ...



