مرور دوره 11, شماره 3 بر اساس موضوع "رشد"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر برعملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی
(دانشگاه شهید چمران اهوازShahid Chamran University of Ahvaz, 2015-10-23)این پژوهش به منظور بررسی آثار ناشی از شکل فیزیکی خوراک (پلت و آردی) و سطوح مختلف پودر آب پنیر (صفر، چهار و هشت درصد) بر تغییرهای بافتشناسی ژژنوم انجام گرفت. در این پژوهش از تعداد 240 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه راس 308، ...



