دوره 7, شماره 4

 

ارسال های اخیر

  • ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت 

    تقی نژاد, ابراهیم؛ کاوه, محمد (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    سیر دارای خواص فراوان دارویی، در صنعت غذایی است. در پژوهش حاضر، تأثیر پیش تیمار فراصوت (در سه سطح زمانی 10 min ، 20 و 30) بر برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی سیر خشک شده با استفاده از مایکروویو در توان‌های مختلف ...

  • روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی 

    ابراهیمی, فاطمه؛ مظفری, سید احمد؛ سالار آملی, حسین (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    صنایع غذایی دائماً با پاسخگویی به نیازهای مصرف کنندگان در زمینه‌ی تولید محصولات جدید غذایی سودمند، لذت بخش، سالم و مقرون به صرفه در حال تکامل است. در این راستا تولید غذاهای فراسودمند با استفاده از افزودنی‌هایی نظیر لاکتوفرین ...

  • طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو 

    سیدآبادی, محمدمهدی؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ جعفری, سید مهدی؛ سیدآبادی, اسماعیل؛ خجسته پور, مهدی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    در سال‌های اخیر با افزایش گرایش مصرف‌کنندگان به سمت مواد غذایی دارای ویژگی‌های نزدیک به ماده غذایی تازه و ماندگاری بیشتر محصول؛ روش‌های متفاوتی برای فرآوری آبمیوه‌ها موردمطالعه قرار گرفته است. یکی از روش‌های حرارتی جدید ...

  • بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک 

    اسماعیل زاده کناری, رضا؛ دهقان, بهاره (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    شاهدانه از جمله گیاهان غنی از ترکیبات زیست فعال است. روغن شاهدانه به دلیل داشتن نسبت مناسبی از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 6 بهامگا 3و دارا بودن خواص بی نظیری از مواد مغذی و دارویی بسیار، شناخته شده است. بنابراین، هدف از ...

  • بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما 

    نوشاد, محمد؛ نوشاد, محمد؛ حجتی, محمد؛ حجتی, محمد؛ قاسمی, پریسا؛ قاسمی, پریسا؛ مستعان, احمد؛ مستعان, احمد (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    خشک‌کردن کف‏پوشی یکی از روش‏های جدید خشک‌کردن است که مواد مایع یا نیمه مایع به یک کف پایدار تبدیل شده و سپس در معرض خشک‌کردن توسط هوای داغ قرار می‏گیرند. در این پژوهش، تولید پودر شیره خرما با استفاده از روش خشک کردن کف‏پوشی ...

  • مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) 

    حاتمیان, مه رخ؛ نوشاد, محمد؛ آبدانان مهدی زاده, سامان؛ برزگر, حسن (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)
    هدف از پژوهش حاضر مد‌سازی هوشمند بافت نان به روش غیر مخرب صوتی- مکانیکی می‌باشد. بدین منظور بافت نان غنی شده با 3 درصد مختلف چیا اصلاح‌شده (5/2، 5، 5/7 درصد) توسط دستگاه بافت‌سنج با سرعت آزمون 3 میلی‌متر در ثانیه تا 30 ...