دوره 7, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)سیر دارای خواص فراوان دارویی، در صنعت غذایی است. در پژوهش حاضر، تأثیر پیش تیمار فراصوت (در سه سطح زمانی 10 min ، 20 و 30) بر برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی سیر خشک شده با استفاده از مایکروویو در توانهای مختلف ...
-
روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)صنایع غذایی دائماً با پاسخگویی به نیازهای مصرف کنندگان در زمینهی تولید محصولات جدید غذایی سودمند، لذت بخش، سالم و مقرون به صرفه در حال تکامل است. در این راستا تولید غذاهای فراسودمند با استفاده از افزودنیهایی نظیر لاکتوفرین ...
-
طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)در سالهای اخیر با افزایش گرایش مصرفکنندگان به سمت مواد غذایی دارای ویژگیهای نزدیک به ماده غذایی تازه و ماندگاری بیشتر محصول؛ روشهای متفاوتی برای فرآوری آبمیوهها موردمطالعه قرار گرفته است. یکی از روشهای حرارتی جدید ...
-
بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)شاهدانه از جمله گیاهان غنی از ترکیبات زیست فعال است. روغن شاهدانه به دلیل داشتن نسبت مناسبی از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 6 بهامگا 3و دارا بودن خواص بی نظیری از مواد مغذی و دارویی بسیار، شناخته شده است. بنابراین، هدف از ...
-
بهینهیابی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشککردن کفپوشی شیره خرما
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)خشککردن کفپوشی یکی از روشهای جدید خشککردن است که مواد مایع یا نیمه مایع به یک کف پایدار تبدیل شده و سپس در معرض خشککردن توسط هوای داغ قرار میگیرند. در این پژوهش، تولید پودر شیره خرما با استفاده از روش خشک کردن کفپوشی ...
-
مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2020-07-22)هدف از پژوهش حاضر مدسازی هوشمند بافت نان به روش غیر مخرب صوتی- مکانیکی میباشد. بدین منظور بافت نان غنی شده با 3 درصد مختلف چیا اصلاحشده (5/2، 5، 5/7 درصد) توسط دستگاه بافتسنج با سرعت آزمون 3 میلیمتر در ثانیه تا 30 ...