دوره 12, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME) 

    هاشمی, سید جعفر؛ منفرد, اعظم؛ صولت, فریناز (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    چکیده سابقه و هدف: هم اکنون برنج غذای بیش از نیمی از مردم مناطق گرمسیری ونیمه‌گرمسیری را تأمین می‌کند. کربوهیدرات (نشاسته) جزء اصلی برنج می‌باشد که در سلول‌های اندوسپرم آن جمع شده ‌است. فرآیند بعد از برداشت و مدت نگهداری ...

  • بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف 

    مقصودلو, یحیی؛ فلسفی, سید رضا؛ رستم آبادی, حدیث (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: در سال‌های اخیر، استفاده از امواج فراصوت به دلیل کارایی بالا و سهولت استفاده، گسترش زیادی یافته است. امواج مکانیکی فراصوت با توان بالا، به‌صورت سینوسی در محیط اطراف حرکت کرده و سبب ایجاد حباب‌های ناپایدار خلأ ...

  • کاربرد فناوری حرارتی اهمیک در پوست گیری میوه گلابی خاردار (Opuntia stricta): تأثیر شدت میدان الکتریکی و غلظت نمک بر عملکرد پوست گیری 

    کشیری, محبوبه؛ ناظمی, صبا؛ ضیایی فر, امان محمد؛ اعلمی, مهران؛ میرزایی, حبیب الله (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    آپونتیا (Opuntia strictica) با نام متداول گلابی خاردار یکی از گونه های کاکتوس می‌باشد که به سبب پوشش خار در سطح خارجی پوست میوه و مشکلات ناشی از حذف فیزیکی به روش سنتی، مصرف تازه خوری این میوه غنی از ترکیبات مغذی را محدود ...

  • اثر غلظت‌های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع ‌فلفلی 

    نیکجو, راضیه؛ پیغمبر دوست, سید هادی؛ اولادغفاری, عارف (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: نعناع فلفلی گیاهی معطر است که اسانس آن حاوی ترکیبات پلی فنلی است که خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، آنتی‌اکسیدانی و جاذب رادیکال‌های آزاد دارد. ریزپوشانی توسط خشک کردن پاششی ازجمله روش‌های پرکاربرد، موثر و کارآمدی ...

  • تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن 

    سردرودیان, مریم؛ آریان فر, اکرم؛ محمدی ثانی, علی؛ ناجی طبسی, سارا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: پروتئین‌ها و پلی‌ساکاریدها ترکیبات معمول در بسیاری از فرمول‌های مواد غذایی هستند. این ترکیبات منجر به ایجاد بافت، رها شدن طعم و بهبود پایداری فازی در سامانه‌های کلوئیدی غذایی می‌شوند. همچنین این ترکیبات با ...

  • ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا 

    کشوری فرد, فرحناز؛ مختاریان, محسن؛ توکلی پور, حمید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    چکیده سابقه و هدف: جهت کنترل فعالیت‌های اکسایشی روغن معمولاً از آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی استفاده می‌شود که اثرات جانبی زیادی بر روی سلامت انسان‌ها دارد. بنابراین امروزه تحقیقات بر روی اسانس گیاهان دارویی به عنوان یک جایگزین ...

  • تاثیر فیبرهای یولاف و اسفرزه بر خواص کیفی نان تست 

    فردی‌نیا, شقایق؛ موحد, سارا؛ شکوری, محمد جواد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: نان تست به گروه نان‌های حجیم تعلق داشته و در ایران، به‌ویژه در سال‌های اخیر از پرمصرف‌ترین نان‌های حجیم محسوب می‌شود. کیفیت نان‌های حجیم به قابلیت پخت آرد مصرفی، زمان تخمیر، میزان پروتئین و نوع مواد افزودنی ...

  • تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی 

    آقاجان زاده سورکی, سارا؛ ضیایی فر, امان محمد؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ رضایی اصل, عباس (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: گوجه فرنگی و فراورده‌های حاصل از آن دارای ارزش غذایی بالا، رنگ و عطر مطلوب، طعمی دل‌پذیر و پایداری بالا دارند. بنابراین، جهت حفظ کیفیت محصول انتخاب روشی مناسب جهت فراوری این ماده غذایی مهم است. امروزه، استفاده ...

  • بررسی اثر استیله کردن و اتصال عرضی بر خصوصیات عملکردی نشاسته بلوط 

    خجسته نیا, ناهید؛ فراست, معصومه؛ تدینی, مهرنوش (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: نشاسته پر کاربردترین پلی‌ساکارید طبیعی در صنعت غذا است که نقش بسزایی در ایجاد قوام، بافت و ارزش غذایی محصولات غذایی ایفا می‌کند. اگرچه نشاسته طبیعی گرفته ‌شده از منابع مختلف گیاهی دارای خواص منحصر به ‌فرد هست، ...

  • اﺳﺘﻔﺎده از هیدروﻟﯿﺰﺷﺪهﻫﺎی ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از ﻣﯿﮕﻮ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﺑﺎﻓﺘﯽ ﺳﻮرﯾﻤﯽ ﮐﭙﻮر ﻧﻘﺮه ای 

    شریفی, نازنین؛ رومیانی, لاله (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: پروتئین هیدرولیز شده از طریق شکستن پروتئین به پپتیدها توسط واکنش‌های آنزیمی و یا شیمیایی بدست می آید. در شرایط انجماد ترکیباتی که وزن مولکولی پایین دارند، دچار اکسیداسیون چربی و تخریب پروتئین می شوند که با بو ...

  • بیان پروتئین انسولین گیاهی در مخمر پروبیوتیک Saccharomyces boulardii 

    رحیمی, مریم؛ عزیزی, مجید؛ یامچی, احد؛ شهبازی, مجید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2020-07-22)
    سابقه و هدف: دیابت نوعی اختلال مزمن در متابولیسم کربوهیدرات، چربی و پروتئین هاست و مشخصه آن افزایش قند خون در بیمار است. نارسایی قلبی - عروقی، کلیوی و کاهش فعالیت عصبی از جمله عوارض طولانی مدت این بیماری می باشد. کاربرد ...