تاثیر دمای پیشگرم و میزان رقیقسازی بر میدان احتراقی و ترکیب محصولات در احتراق ترکیبی oxy-MILD در یک محفظه آزمایشگاهی
(ندگان)پدیدآور
مقدسی, محمدحسنریاضی, روزبهتابع جماعت, صادقمردانی, امیرنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق، ترکیبی از دو تکنولوژی احتراق اکسیژنی و احتراق MILD در یک کوره آزمایشگاهی همراه با جت های موازی به صورت عددی مورد مطالعه قرار گرفته است. در این سیستم نوین، به کمک رژیم MILD، علاوه بر رفع برخی مشکلات احتراق اکسیژنی، NOx از ترکیب گازهای خروجی حذف شده و محصولات احتراق عمدتاً متشکل از H2O و CO2 هستند. در این پژوهش، میدان احتراقی به کمک دو ابزار محاسبات عددی و تحلیل WSR بررسی شده است. در تحلیل عددی سه بعدی، از روش RANS و مدل ε k- RNG و مدل EDC در شبیه سازی تقابل آشفتگی جریان و شیمی احتراق استفاده شده است. تاثیر پیشگرم سازی و رقیق سازی به کمک CO2 بر میدان احتراق و ترکیب گازهای خروجی بررسی شد. با افزایش دمای پیشگرم، تکانه جت افزایش یافته و در نتیجه آن بهبود یکنواختیِ توزیع دما در کنار افزایش انتشار CO مشاهده شد. همچنین، افزایش رقیق سازی، به کمک CO2 در شرایط ثابت ورودی، دمای بیشینه را کاهش میدهد. بررسی تاثیر شیمیایی حضور CO2 نشاندهنده تقویت مسیر تشکیل CO از طریق رادیکال CH3O نسبتبه مسیر اصلی از طریق فرمالدهید است. با افزایش حضور CO2 در مخلوط، مسیر تولید CO از سمت اتان ضعیف تر و نقش رادیکال متیلن CH2(s) قویتر میشود.
کلید واژگان
احتراق اکسیژنیاحتراق MILD
رقیق سازی با CO2
تحلیل عددی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-09-231398-07-01
ناشر
انجمن احتراق ایرانسازمان پدید آورنده
گروه هوافضا، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهرانعضو هیات علمی/ دانشکده علوم و فنون نوین/ دانشگاه تهران
عضو هیئت علمی/دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
عضو هیئت علمی/ دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف




