تاثیر اسیدهای چرب بلند زنجیره امگا 3 در افزایش مقاومت بچه میگوهای سفید هندی در برابر تنش اسمزی 1 و2
(ندگان)پدیدآور
تاکامی, قباد آذریطبیعی, امیدشکوری, مهدیآق, ناصرنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش مقاومت بچه میگوهای سفید هندی در برابر اسمزی بررسی شده . بچه میگوهای یک روزه ( PL-1) حاصل از تکثیر مولدین وحشی میگوی سفید هندی به مدت 15 روز با ناپلیوس های غنی شده آرتمیا ارومیانا با سطح های مختلف از اسیدهای چرب بلند زنجیره امگا 53 تغذیه شدند . در روزهای 10 و 15 پرورش مقاومت بچه میگوها با انتقال یکباره آنها از شوری 33 در هزار پرورش به شوری 6 و0 در هزار ، در دو دوره زمانی 30 و 60 دقیقه ای مطالعه شد . نتایج این تحقیق نشان میدهد که تغذیه بچه میگوهای سفید هندی با آرتمیای غنی شده با سطح 8/33 میلی گرم بر گرم وزن خشک آرتمیا n-3HUFA و نسبت دکوزاهگزنوئیک اسی 6 ( DHA: 22: 6N-3) به ایکوزاپنتانوئیک اسید
( EPA : 20:5N-3) معادل 5/2 موجب افزایش مقاومت بچه میگوها در برابر کاهش 80 درصد و 100 درصد شوری می شود . همچنین بین نسبت DHA به EPA در آرتمیای غنی شده و مقاومت بچه میگوها در تنش اسمزی ( شوری 0 در هزار) در ( P
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2004-09-221383-07-01




