نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشهریاری, وحیدهfa_IR
dc.contributor.authorگلی, مهرنازfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:52:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:52:13Z
dc.date.available1399-07-08T18:52:13Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:52:13Z
dc.date.issued2016-09-22en_US
dc.date.issued1395-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-11-22en_US
dc.date.submitted1396-09-01fa_IR
dc.identifier.citationشهریاری, وحیده, گلی, مهرناز. (1395). بهره گیری از برخی آموزه های اسلامی در زمینه آداب تغذیه سالم. طب و تزکیه, 24(4), 69-80.fa_IR
dc.identifier.issn1608-2397
dc.identifier.issn2251-6239
dc.identifier.urihttp://www.tebvatazkiye.ir/article_52293.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/53938
dc.description.abstractچکیده:  زمینه و هدف: «تغذیه» همان بهره گیری از خوراک و غذاست، که از مهم ترین مسائل در حیات انسان است و در دین مبین اسلام به عنوان امری مهم در سلامت جسم مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این مقاله بیان راهکارهای قرآن و روایات بر تغذیه و نقش آن در سلامت جسم است. روش: پژوهش حاضر به روش توصیفی- تحلیلی با رویکرد قرآنی و روایی می باشد که به کتابهای تفسیری و حدیثی چون قرآن، نهج البلاغه، تفسیر المیزان، تحف العقول و... مراجعه و مطالب مورد نظر استخراج و خلاصه گردید. مقاله ی حاضر با روش توصیفی- تحلیلی به ارائه راهکارهای قرآن و روایات بر تغذیه و نقش آن در سلامت می پردازد و نتیجه می گیرد: یافته ها: قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) بیانگر دستوراتی در امر تغذیه است که رعایت این دستورات می تواند عامل مهمی برای برخورداری از سلامت جسم و تندرستی باشد. نتایج: به کار بردن رهنمودهای قرآن و روایات در بحث تغذیه که شامل کم خوردن، پرهیز از پرخوری و دست کشیدن از خوردن با وجود اشتها و رعایت مقدار مصرف برخی از خوراکی هاست سبب می شود؛ انسان در تمام طول عمر از سلامتی و تندرستی برخوردار باشد، از چهره ای شاداب برخوردار باشد، به درگاه معبود تقرب پیدا کند و از برخی مسائل همچون ناتندرستی و بیماری، آشفتگی خواب، سرکشی و کمی عبادات و دوری از خداوند به دور باشد.fa_IR
dc.format.extent364
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمعاونت آموزشی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکیfa_IR
dc.publisherMinistry of Health and Medical Education (MOHME), Deputy of Educationen_US
dc.relation.ispartofطب و تزکیهfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Medicine and Cultivationen_US
dc.subjectغذاfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectسلامت جسمfa_IR
dc.subjectتندرستیfa_IR
dc.titleبهره گیری از برخی آموزه های اسلامی در زمینه آداب تغذیه سالمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume24
dc.citation.issue4
dc.citation.spage69
dc.citation.epage80


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد