نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمرادی, فوادfa_IR
dc.contributor.authorاسماعیل‌زاده مقدم, محسنfa_IR
dc.contributor.authorزالی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:46:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:46:31Z
dc.date.available1399-07-08T16:46:31Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:46:31Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-12-22en_US
dc.date.submitted1394-10-01fa_IR
dc.identifier.citationمرادی, فواد, اسماعیل‌زاده مقدم, محسن, زالی, حسن. (1394). ساخت و انتقال مجدد کربوهیدرات‌های محلول در گندم. یافته‌های تحقیقاتی در گیاهان زراعی و باغی, 4(2), 141-162. doi: 10.22092/rafhc.2016.109508fa_IR
dc.identifier.issn2322-4096
dc.identifier.issn2423-4877
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/rafhc.2016.109508
dc.identifier.urihttps://rafhc.areeo.ac.ir/article_109508.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/5357
dc.description.abstract<strong>رشد و نمو گیاهان وابسته به انرژی نورانی خورشید است. این انرژی طی فرآیند فتوسنتز در برگ</strong><strong>برای تولید کربوهیدرات</strong><strong>ها</strong><strong>و سایر فتواسمیلات­ها</strong><strong> مورد استفاده قرار می‌گیرد. قسمتی از کربوهیدرات‌های تولید شده، برای رشد و نمو همان بافت‌ها استفاده</strong><strong> شده</strong><strong> و مازاد آنها از محل‌های تولید به محل‌های مصرف و یا ذخیره‌سازی</strong><strong> دیگر</strong><strong> منتقل می‌شوند. بر این اساس، اندام‌های گیاه به اندام‌های منبع و مخزن تقسیم‌بندی می‌گردند. بررسی‌های دقیق بیوشیمیایی و مولکولی می‌توانند اطلاعات ارزشمندی در خصوص سازوکار تولید و مصرف فتواسیمیلات‌ها در اندام های در اختیار به نژادگران قرار دهند تا بکارگیری دانش مربوطه بتوانند میزان عملکرد در گیاه را بهبود ببخشند. م</strong><strong>انند بسیاری از فرآیندهای زیستی دیگر قدرت </strong><strong>منبع و مخزن نیز </strong><strong>تابعی از توان بالقوه ژنتیکی گیاه، سرعت و نوع پاسخ گیاه به محیط و کارایی آنزیم‌های دخیل در سازوکارهای بیوشیمایی تولید و انتقال فتواسمیلات‌ها است. </strong><strong>هدف</strong><strong>از</strong><strong>این</strong><strong>مقاله،</strong><strong>بررسی و تحلیل</strong><strong>پیشرفت</strong><strong>‌</strong><strong>های</strong><strong>اخیر</strong><strong>در</strong><strong>تعیین</strong><strong> نوع و میزان </strong><strong>فعالیت</strong><strong> اندام </strong><strong>منبع</strong><strong>و</strong><strong>مخزن بطور عام و بطور خاص در گیاه</strong><strong>گندم می‌باشد. در این راستا از</strong><strong> طریق </strong><strong>تجزیه و تحلیل</strong><strong>عوامل</strong><strong>درونی</strong><strong>تنظیم</strong><strong>‌</strong><strong>کننده</strong><strong>قدرت منبع و</strong><strong>مخزن،</strong><strong>تعیین میزان</strong><strong>و</strong><strong>نحوه</strong><strong>تولید</strong><strong>انواع</strong><strong>کربوهیدرات</strong><strong>‌</strong><strong>های</strong><strong>محلول مختلف در بافت‌های گیاه، و بررسی نقش</strong><strong>برخی</strong><strong>آنزیم</strong><strong>‌</strong><strong>های</strong><strong>کلیدی در روابط منبع و مخزن</strong><strong>سعی شده است که</strong><strong> راهبردی مناسب برای افزایش عملکرد خصوصاً در شرایط تنش‌های محیطی خصوصاً تنش خشکی </strong><strong>ارایه شود</strong><strong>.</strong>fa_IR
dc.format.extent1077
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذرfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofیافته‌های تحقیقاتی در گیاهان زراعی و باغیfa_IR
dc.relation.ispartofResearch Achievements for Field and Horticulture Cropsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/rafhc.2016.109508
dc.subjectانتقال مجددfa_IR
dc.subjectاینورتازهاfa_IR
dc.subjectساکارز سنتازfa_IR
dc.subjectکربوهیدات‌های محلولfa_IR
dc.subjectگندمfa_IR
dc.subjectمنبع و مخزنfa_IR
dc.titleساخت و انتقال مجدد کربوهیدرات‌های محلول در گندمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentبخش فیزیولوژی مولکولی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، مرکز تحقیقات و آموزش کشاروزی و منابع طبیعی فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، داراب، ایرنfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue2
dc.citation.spage141
dc.citation.epage162


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد