مرور دوره 8, شماره 2 بر اساس موضوع "جوانه زنی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر فرآیند جوانه زنی بر روی تغییرات ارزش تغدیه ای و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماش
(موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذرAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2020-02-20)برای بهبود ارزش تغذیهای حبوبات میتوان از فرآیند جوانهزنی استفاده نمود. در این مطالعه اثر فرآیند جوانهزنی بر برخی خصوصیات تغذیهای ماش نظیر میزان رطوبت، پروتئین، چربی، خاکستر، فیبرخام، کربوهیدرات، مواد معدنی و ...



