دوره 3, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه اثر تلفیقی کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر کارایی مصرف کود، عملکرد دانه و صفات وابسته به رشد دانه جو
(موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, 2014-05-22)به منظور بررسی اثر تلفیقی کودهای بیولوژیک و شیمیایی برکارایی مصرف کود، عملکرد دانه و صفات وابسته بر رشد جو، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه ...
-
تاثیر مقادیر و زمان مصرف نیتروژن بر برخی ویژگیهای ریشه ژنوتیپهای مختلف گندم دیم
(موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, 2014-05-22)شناخت ریشه به عنوان نیمه پنهان گیاه از اهمیت ویژهای در شرایط دیم برخورداراست. گسترش مناسب آن یکی از عوامل تاثیرگذار در تولید گندم در شرایط محدودیت آب میباشد که به شدت تحت تاثیر عوامل محیطی از جمله مصرف کودهای نیتروژنی ...
-
تاثیر محلولپاشی روی بر عملکرد کمی و کیفی و خصوصیات رشدی گیاهچه گندم نان (رقم کوهدشت)
(موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, 2014-05-22)با توجه به گستردگی کمبود روی در خاکهای ایران و کمبود آن در جامعه انسانی کشور، پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر محلولپاشی سولفات روی (عدم مصرف، 5/0 گرم در لیتر در مرحله ساقهروی، 5/0 گرم در لیتر در مراحل ساقهروی و پرکردن ...
-
ارزیابی تحمل خشکی در ژنوتیپهای گندم نان و دوروم بر مبنای صفات فیزیولوژیک
(موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور, 2014-05-22)مطالعه خشکی از جنبههای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی با توجه به وجود اطلاعات کم در زمینه پاسخ گندمهای تتراپلوئید (گندم دوروم) و هگزاپلوئید (گندم نان) به تنش خشکی، ضروری به نظر میرسد. در این پژوهش، واکنش لاینهای حساسی از ...



