اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین
(ندگان)پدیدآور
کربلایی آقامحسن, میلادهاشمی روان, مهنازپوراحمد, رضواننوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیشماره نشریه
2تاریخ نشر
2016-08-221395-06-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشواسازمان پدید آورنده
گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.




