دوره 14, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی کپسوله شده در بیوپلیمر کیتوسان در مقایسه با اسانس آزاد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2019-05-22)اسانس های گیاهی دارای اثرات ضدمیکروبی و فارماکولوژیکی متعددی هستند، اما بسیار فرار می باشند. کپسوله شدن مواد دارویی در نانو ذرات پلیمری می تواند اثرات درمانی ترکیباتی که عموما فرار هستند را بهبود دهد. کیتوسان به عنوان ...
-
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک با ویژگی پروبیوتیک از ماست های سنتی شهرستان ورامین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2019-05-22)استفاده از پروبیوتیک هایی مانند باکتری های اسید لاکتیک (LAB) برای تولید مواد غذایی ارزشمند یک روند پذیرفته شده جهانی است. محصولات لبنی ساخته شده از شیر خام تولید شده محلی با ویژگی های ذاتی مختلف آنها بخش مهمی از رژیم روزانه ...
-
بررسی اثر اسانس آویشن و نانو ذره اکسید روی بر اسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت چند دارویی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا, 2019-05-22)چکیده مقدمه: در حال حاضر بسیاری از داروهای ارزشمند اثر خود را بر اسینتوباکتر بومانی از دست داده اند و مقاومت دارویی اسینتوباکتربومانی علت اصلی شکست درمان عفونتهای بیمارستانی ناشی ازآن میباشد. هدف از این تحقیق بررسی ...



