نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصابرهمیشگی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorترنگ, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorمبلغی, مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorدهپوری, عباسعلیfa_IR
dc.contributor.authorصابرهمیشگی, زینبfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T18:34:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T18:34:59Z
dc.date.available1399-07-08T18:34:59Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T18:34:59Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-11-26en_US
dc.date.submitted1394-09-05fa_IR
dc.identifier.citationصابرهمیشگی, فاطمه, ترنگ, علیرضا, مبلغی, مرتضی, دهپوری, عباسعلی, صابرهمیشگی, زینب. (1391). بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر خصوصیات مورفولوژی وشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni). یافته های نوین کشاورزی, 7(2139126), 127-135.fa_IR
dc.identifier.issn1735-8353
dc.identifier.urihttp://nfa.iau-arak.ac.ir/article_516334.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/47404
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر خصوصیات مورفولوژیکی و شیمیایی گیاه دارویی استویا تحت شرایط گلخانه، آزمایشی در سال زراعی 1389 در پژوهشکده بیوتکنولوژی شمال کشور به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد که در آن نیتروژن در چهار سطح (صفر،20،40،60) کیلوگرم در هکتار و پتاسیم در چهار سطح (40،30،20 و صفر) کیلوگرم در هکتار در نظر گرفته شد. صفات مورد اندازه گیری شامل طول ساقه، طول میانگره، وزن تر­ریشه، وزن خشک ریشه، و میزان کربوهیدرات بود. بیشترین طول ساقه با 90/90 سانتی­متر و بیشترین طول میانگره با 31/4 سانتی­متر و بیشترین وزن تر ریشه به میزان 5/15 گرم در بوته و بیشترین وزن خشک ریشه با 9/2 گرم در تیمار <sub>4</sub>N یا کاربرد کود 60 کیلوگرم نیتروژن درهکتار مشاهده شد. بیشترین طول ساقه با01/77 سانتی­متر در تیمار <sub>4</sub>K یا کاربرد کود پتاسیم 40 کیلوگرم درهکتار به­دست آمد. بیشترین میزان کربوهیدرات با 057/0 در تیمار (<sub>2</sub>K<sub>4</sub>N) یا کاربرد کود نیتروژن 60 کیلوگرم ­درهکتار و کود پتاسیم20 کیلوگرم­درهکتار مشاهده شد.fa_IR
dc.format.extent183
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی اراکfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Arak Branchen_US
dc.relation.ispartofیافته های نوین کشاورزیfa_IR
dc.relation.ispartofNew Finding in Agricultureen_US
dc.subjectاستویاfa_IR
dc.subjectنیتروژنfa_IR
dc.subjectپتاسیمfa_IR
dc.subjectکربوهیدراتfa_IR
dc.titleبررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر خصوصیات مورفولوژی وشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قائمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentمدیریت پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور(رشت)fa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد چالوس، گروه زراعت، چالوس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائمشهر، گروه زراعت، قائمشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قائمشهرfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue2139126
dc.citation.spage127
dc.citation.epage135


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد