دوره 11, شماره 20
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاهش جهانی تنوع زیستی در حشرات به ویژه حشرات گرده افشان تهدیدی جدی برای امنیت غذایی انسان در دهه های آینده
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2020-09-22)امنیت غذایی یکی از ارکان پایداری، بقا و استقلال کشورهای جهان است و تولید پایدار محصولات کشاورزی به عنوان غذای اصلی انسان در کل جهان از مقوله های راهبردی در برنامه های جهانی امنیت غذایی انسان محسوب می شود. برای تحقق امنیت ...
-
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسمهای مواد غذایی
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2020-09-22)افزودن مواد نگهدارنده غذایی برای حفظ تازگی و جلوگیری از رشد باکتریها استفاده میشود، اما مضرات استفاده بیش از حد مجاز از نگهدارندههای شیمیایی گرایش به سمت نگهدارندههای طبیعی مواد غذایی ایجاد کرده است. در این پژوهش عصاره ...
-
بررسی خواص آنتیباکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2020-09-22)زیره و ژله رویال ازجمله مواد دارویی مورد استفاده در طب ایرانی هستند به گونهای که زیره منبع بسیار مناسبی از آهن، منگنز، پتاسیم و روی است و تا به امروز، هیچگونه عوارض جانبی از مصرف زیره گزارش نشده است. از طرفی ژله رویال ...
-
مطالعه مولکولی دو ویروس بیماریزای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران
(انجمن علمی زنبور عسل ایران, 2020-09-22)زنبورعسل اروپایی نقش حیاتی در اقتصاد و تولید محصولات کشاورزی با کمک به گردهافشانی و تولید عسل، موم، گرده، پروپولیس، ژله شاهانه و سایر محصولات خود در جهان بازی میکند. بااینحال، تحقیقات موجود از سال 1940 نشان میدهد حیات ...



