• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • کاربرد شیمی در محیط زیست
    • دوره 4, شماره 14
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • کاربرد شیمی در محیط زیست
    • دوره 4, شماره 14
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس‌های دو گونه مختلف از Origanum

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    451.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مرزنجوش از گیاهان رایجی است که در نقاط مختلف دنیا به عنوان ادویه استفاده می­شود. مرزنجوش جنسی از خانواده نعناع و دارای گونه­های متعددی است. دو گونه کلی مرزنجوش منسوب به گونه اروپایی و مدیترانه­ای خواص درمانی دارند. از این گیاه از قرن­ها قبل به عنوان دارو برای درمان بیماری­های گوارشی، سرما خوردگی، آلرژی­های تنفسی، دیابت، التیام زخم­ها و مهم­تر از همه به عنوان آرام بخش استفاده شده است. گیاه دارای خواص آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال قوی بر ضد پاتوژن­های انسانی است. Origanum Vulgare L. و Origanum Majorana L جزء مهم­ترین گونه­های مرزن جوش متعلق به خانواده­ی نعناعیان می­باشند. گونه­های ذکر شده از مناطق حفاظت شده‌ی ارسباران- کوه­های آینالو جمع آوری شدند. اسانس این دو گیاه به روش تقطیر با آب داغ با استفاده از دستگاه کلونجر به­دست آمده، توسط سدیم سولفات بی آب رطوبت زدایی و با GC/MS مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفتند.
    کلید واژگان
    مرزنجوش
    اسانس
    جنس نعناع
    طیف سنجی جرمی
    فیتوکمیکالز

    شماره نشریه
    14
    تاریخ نشر
    2013-05-22
    1392-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

    URI
    http://ace.iau-ahar.ac.ir/article_667261.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/471221

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب