بررسی تغییرات فرکانس تولید حباب در محلولهای استن و آب خالص بر هیتر برنجی
(ندگان)پدیدآور
پدیدآور نامشخصنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مقاله، فرکانس تولید حباب جوشش استخری اشباع در محلول آب خالص و استن خالص در محدوده شار حرارتی 1000 تا 75000وات بر متر مربع بر روی استوانه افقی از جنس برنج مورد بررسی قرار گرفت و محلولی که عملکرد بهتری در فرکانس تولید حباب دارد مشخص گردید. دادههای آزمایشگاهی با مدلهای موجود مورد بررسی قرار گرفت. خطای مدلهای مورد استفاده محاسبه شد و مشخص گردید که در استن خالص مدل Hatton and Hall و در آب خالص مدل Ivey کمترین خطا و در هر دو محلول مدل Macfadden بیشترین خطا را با دادههای آزمایشگاهی داشت
کلید واژگان
جوششضریب انتقال حرارت
جنس سطح
زبری سطح
شماره نشریه
26تاریخ نشر
2016-05-211395-03-01




