نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحمزه زاد, خلیلfa_IR
dc.contributor.authorربیعی, ولیfa_IR
dc.contributor.authorناصری, لطفعلیfa_IR
dc.contributor.authorهمتی, سیاوشfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-01T22:40:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-10-22T22:40:17Z
dc.date.available1399-08-01T22:40:17Zfa_IR
dc.date.available2020-10-22T22:40:17Z
dc.date.issued2010-02-20en_US
dc.date.issued1388-12-01fa_IR
dc.identifier.citationحمزه زاد, خلیل, ربیعی, ولی, ناصری, لطفعلی, همتی, سیاوش. (1388). اثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی. علوم باغبانی ایران, 40(4)fa_IR
dc.identifier.issn2008-482X
dc.identifier.issn2423-7930
dc.identifier.urihttps://ijhs.ut.ac.ir/article_20922.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/467045
dc.description.abstractدر این مطالعه برای افزایش عمر انباری و کیفیت میوه هلو رقم زعفرانی، میوه‌ها با اشعه ماوراء بنفش (UV-C) با شدت 2-Wcm 4- 10× 435 /1 با سه زمان مختلف صفر (شاهد)، 5 و 15 دقیقه و همچنین غوطه‌وری در محلول کلریدکلسیم با دو غلظت صفر (شاهد) و 3 درصد تیمار شدند. این آزمایش به صورت آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی با 4 تکرار بود. میوه‌های هلو پس از برداشت و پس از اعمال تیمارهای مورد نظر ‌45 روز در سردخانه در‌ دمایC °0 و رطوبت نسبی 5±90 درصد نگهداری شدند. صفات مورد بررسی در این آزمایش عبارت بودند از: سفتی بافت میوه، درصد مواد جامد محلول کل، اسیدیته قابل تیتراسیون، نسبت TSS/TA، pH آب میوه، درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی و میزان اسید آسکوربیک. نتایج تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که پرتوتابی با اشعه UV-C و غوطه‌وری در کلرید کلسیم قابلیت انباری میوه‌ها را افزایش و کیفیت میوه‌ها را در پایان دوره نگهداری بهبود دادند. پرتوتابی فاکتورهایی مانند pH، TSS/TA و پوسیدگی را کاهش و اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی میوه و اسید آسکوربیک را افزایش داد. غوطه‌وری در کلرید کلسیم سفتی میوه و اسیدیته قابل تیتراسیون را افزایش و درصد کاهش وزن، درصد پوسیدگی و TSS/TA را کاهش داد.fa_IR
dc.format.extent188
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلوم باغبانی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Horticultural Scienceen_US
dc.subjectپرتوتابی ماوراء بنفشfa_IR
dc.subjectعمر انباریfa_IR
dc.subjectکلرید کلسیمfa_IR
dc.subjectهلوfa_IR
dc.titleاثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume40
dc.citation.issue4
nlai.contributor.orcid0000-0003-4319-4223


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد