| dc.contributor.author | اسمعیلی, مجید | fa_IR |
| dc.contributor.author | صالحی, رضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | بابالار, مصباح | fa_IR |
| dc.contributor.author | طاهری, محمدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | محمدی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-01T22:29:00Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-10-22T22:29:00Z | |
| dc.date.available | 1399-08-01T22:29:00Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-10-22T22:29:00Z | |
| dc.date.issued | 2017-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-08-03 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-05-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اسمعیلی, مجید, صالحی, رضا, بابالار, مصباح, طاهری, محمدرضا, محمدی, حسین. (1396). ارزیابی تأثیر پیوند و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد طالبی سمسوری در شرایط مزرعهای. علوم باغبانی ایران, 48(1), 11-25. doi: 10.22059/ijhs.2017.128400.810 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-482X | |
| dc.identifier.issn | 2423-7930 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.128400.810 | |
| dc.identifier.uri | https://ijhs.ut.ac.ir/article_62078.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/466494 | |
| dc.description.abstract | در این پژوهش تأثیر پایة Ace و سطوح مختلف نیتروژن (60، 120 و 180 کیلوگرم در هکتار) بر رشد رویشی، عملکرد، ویژگیهای کیفی میوه، غلظت نیتروژن برگ و میوة طالبی رقم سمسوری در شرایط مزرعه ای بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سال 1392 ارزیابی شد. افزایش میزان نیتروژن از 60 کیلوگرم به 120 کیلوگرم، موجب 4/23درصد افزایش در عملکرد کل بازارپسند شد، درحالیکه با افزایش میزان نیتروژن از 120 کیلوگرم به 180 کیلوگرم در هکتار، عملکرد بازارپسند 7/19درصد کاهش یافت. عملکرد کل بازارپسند در گیاهان پیوندی در مقایسه با گیاهان غیرپیوندی، 85/18درصد بیشتر بود. عملکرد تک بوته، شمار میوه و عملکرد بازارپسند در بوته در گیاهان پیوندی بالاتر از گیاهان غیرپیوندی بود. سفتی گوشت میوه در پاسخ به افزایش میزان نیتروژن، کاهش یافت و بالاترین میزان سفتی گوشت میوه در تیمار 60 کیلوگرم نیتروژن خالص به دست آمد. درصد مادة خشک در میوههای برداشتشده از گیاهان پیوندی بهطور معنیداری بالاتر از گیاهان غیرپیوندی بود. مواد جامد محلول وpH تحت تأثیر پیوند و میزان نیتروژن قرار نگرفت. طول ساقه نیز تحت تأثیر تیمار پیوند قرار گرفت و بالاترین طول ساقه (17/212 سانتیمتر) در گیاهان پیوندی به دست آمد، درحالیکه کمترین طول ساقه (56/173 سانتیمتر) در گیاهان غیرپیوندی ثبت شد. غلظت نیتروژن در برگ و میوة گیاهان پیوندی در مقایسه با گیاهان غیرپیوندی بیشتر بود. بر پایة نتایج، کاربرد روش پیوند و سطح بهینة نیتروژن (120کیلوگرم) میتواند موجب بهبود رشد و عملکرد در گیاه طالبی شود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 577 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran | en_US |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Horticultural Science | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.128400.810 | |
| dc.subject | پایة کدو | fa_IR |
| dc.subject | پیوندک | fa_IR |
| dc.subject | طالبی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی تأثیر پیوند و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد طالبی سمسوری در شرایط مزرعهای | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج | fa_IR |
| dc.citation.volume | 48 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 11 | |
| dc.citation.epage | 25 | |