مرور دوره 46, شماره 4 بر اساس موضوع "تنظیم‌کننده‏های رشد"

  • بررسی امکان کاهش پفی‌شدن میوۀ نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران 

    اخلاقی امیری, نگین؛ اسدی کنگرشاهی, علی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2015-12-22)
    پفی‌شدن یک ناهنجاری فیزیولوژیکی در برخی ارقام مرکبات است که سبب جدا‌شدن پوست از گوشت، کاهش بازارپسندی‏، افزایش خسار‌ت‌های پوست و کاهش خاصیت انباری میوه می‏شود. به‏منظور امکان کاهش این ناهنجاری، آزمایشی در قالب طرح بلوک‏های ...