مرور دوره 41, شماره 1 بر اساس عنوان

  • اثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان 

    شعبانی, هادی؛ پیوست, غلامعلی؛ الفتی چیرانی, جمالعلی؛ رمضانی خرازی, پروین (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    امروزه از کمپوست زباله شهری به طور فزاینده‌ای در کشاورزی به عنوان اصلاح‌کننده خاک و همچنین به عنوان کود آلی استفاده می‌شود. هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای طی مراحل کمپوست شدن زباله‌های شهری در آن تشکیل می‌گردد که دارای ...

  • بررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانه‌زنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود 

    طلایی, علیرضا؛ ناظوری, فاطمه؛ جوانشاه, امان اله (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    ناکافی بودن دریافت سرمای سالانه در درختان میوه به ویژه پسته، مشکل عمده‎ای است که در بسیاری از نواحی دارای زمستان نسبتاً گرم مشاهده می‎شود. این پدیده معمولاً منجر به نابسامانی در ساختار رویشی و زایشی، کاهش تولید گرده، ریزش ...

  • تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری 

    هاشم پور, ابوذر؛ فتوحی قزوینی, رضا؛ بخشی, داود؛ اسدی صنم, سمانه (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    در این پژوهش شاخص‎های کیفی، ترکیبات فنولی (هیدروکسی تیروزول، تیروزول، اسید وانیلیک و سینامیک)، اسیدهای چرب و رنگیزه‎های روغن زیتون ارقام زرد، روغنی و ماری در منطقه کازرون واقع در استان فارس مطالعه گردید. اندازه‌گیری ترکیبات ...

  • تأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش 

    محمدی محمدآبادی, اکبر؛ علیپور, حمید؛ غفاری موفق, فرشته؛ منعم زاده, علی رضا (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    تحقیق حاضر به مدت چهار سال در مجتمع کشت و صنعت گوهر کوه خاش ایرانشهر در قالب آزمایش اسپلیت پلات به صورت طرح بلوک‎های کامل تصادفی در 3 تکرار بر روی درختان بارور پسته رقم اوحدی انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه عبارتند از تیمار ...

  • تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا) 

    مستوفی, یونس؛ اصغری مرجانلو, ابوالفضل (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    توت‎فرنگی به عنوان یکی از میوه‌های بسیار فساد پذیر در معرض حمله عوامل قارچی به ویژه قارچ بوترتیس سینرا (Botrytis cinerea) بوده بنابراین عمر انباری آن بسیار کوتاه می‌باشد. استفاده از ترکیبات شیمیایی مصنوعی برای کنترل پوسیدگی ...

  • تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه 

    میردهقان, سید حسین؛ راحمی, مجید (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    این پژوهش به منظور تعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار در سردخانه انجام گردید. دو رقم میوه انار به نام‌های ’ملس یزدی‘ و ’گل گزی ترش هراورجان‘ در مرحله بلوغ تجاری برداشت و به آزمایشگاه پس از برداشت گروه علوم باغبانی ...

  • زنده‌مانی و رشد اولیه گیاهچه‌های خربزه و طالبی پیوند شده روی پایه‌های مختلف کدو 

    صالحی, رضا؛ کاشی, عبدالکریم؛ لی, جانگ میانگ؛ بابالار, مصباح؛ دلشاد, مجتبی؛ لی, سانگ گیو؛ هاح, یون چان (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-06-22)
    اثر سه رقم کدوی تجاری’ ایس‘،’ شینتوزا‘ و ’شینتوهونگتو‘ به عنوان پایه، بر زنده‎مانی و رشد اولیه گیاهچه‎های خربزه رقم ’خاتونی‘ و طالبی رقم ’سمسوری‘ در شرایط گلخانه‎ای در قالب طرح پایه بلوک‎های کامل تصادفی در سه تکرار مورد ...