مرور دوره 49, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
-
ارزیابی تأثیر سالیسیلیکاسید بر انبارمانی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)میوه لیموترش بهدلیل داشتن ارزش اقتصادی و ترکیبات مفید تغذیهای حائز اهمیت میباشد. عدم وجود امکانات انبارداری و بستهبندی مناسب منجر به کاهش مصرف لیموی تازه نسبت به سایر روشهای فرآوری میشود. این تحقیق بهمنظور بررسی اثر ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه رگرسیون برخی صفات در 30 رقم زیتون ایرانی و خارجی با استفاده از صفات کمی و کیفی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور بررسی تنوع ژنتیکی ارقام زیتون و شناسایی بهترین ارقام، 30 رقم کاشتهشده زیتون مرکب از 27 رقم وارداتی (شامل کرونیکی، آربکین، کنسروالیا، ماستوئیدس، کالاماتا، پیکوال، بلیدی، میشن، لچینو، مانزانیلا دیسویلا، کایلتیه، ...
-
ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)روغن زیتون یکی از قدیمیترین روغنهای گیاهی بوده و ششمین منبع تأمین روغن جهان است. عوامل مختلفی بهویژه رقم و اقلیم، کیفیت روغن زیتون را تحت تأثیر قرار میدهند؛ بنابراین پژوهش حاضر بهمنظور ارزیابی کیفیت روغن پنج رقم در ...
-
بررسی اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر القای کالوس و جنین در کشت بساک خیار (Cucumis sativus L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)در مطالعه حاضر بهمنظور بررسی اثر تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر القای کالوس و جنین در کشت بساک خیار، 25 محیط مختلف برای القای کالوس و چهار مسیر مختلف برای القای جنین در نظر گرفته شد. دو آزمایش جداگانه بهصورت فاکتوریل در ...
-
برآورد ترکیبپذیری و هتروزیس در برخی از لاینهای کاهوی ایرانی از طریق تلاقی دایآلل
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور برآورد وراثتپذیری، هتروزیس، ترکیبپذیری عمومی و خصوصی در صفات تعداد برگ، میانگین تعداد روز تا نخستین گلدهی، میانگین وزن تر بوته، میانگین وزن تر ساقه و طول ساقه گلدهنده، هفت لاین کاهوی ایرانی (سیاه دزفول، گرگان، ...
-
بررسی اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود دامی بر صفات زراعی و شیمیایی در بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L.))
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور بررسی اثرات کاربرد پلیمر سوپرجاذب و کود دامی بر عملکرد گل، جذب عناصر سدیم و پتاسیم و نیز مقادیر کلروفیل a، b و کل تحت شرایط تنش خشکی در بابونه آلمانی، آزمایشی بهصورت اسپلیت فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل ...
-
مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و تودههای مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور ارزیابی ارقام و تودههای مختلف کتان روغنی از نظر عملکرد کمی و کیفی، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 12 تیمار و 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل 6 رقم ...
-
غربالگری برخی پایههای هیبرید انتخابی سیب برای تحمل به تنش خشکی بر اساس صفات مرتبط با فتوسنتز
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور ارزیابی تحمل به خشکی برخی پایههای هیبرید سیب، آزمایشی گلدانی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 11 ژنوتیپ حاصل از برنامه اصلاح پایههای سیب شامل AR1 تا AR11 بههمراه پایه MM111 بهعنوان شاهد ...
-
مطالعه وضعیت تغذیهای باغهای پرتقال تامسونناول شرق مازندران با استفاده از روش تشخیص چندگانه
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور مطالعه وضعیت تغذیهای باغهای پرتقال تامسونناول در شمال کشور (شرق مازندران) با روش تشخیص چندگانه، 133 باغ مورد بررسی قرار گرفت. پس از انتخاب و نشانگذاری 30 درخت در هر باغ، در فصل تابستان (ماه مرداد) جهت تعیین ...
-
تأثیر کاربرد پس از برداشت نانو اکسیدروی و کربوکسیمتیلسلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)بهمنظور استفاده از ترکیبات سالم، حفظ کیفیت و افزایش عمر پس از برداشت میوه شلیل رقم "ردگلد"طی انبارمانی، تأثیر تیمار پس از برداشت نانو اکسیدروی در سه غلظت (۰، ۰۱/۰ و ۰۳/۰ درصد) و کربوکسیمتیلسلولز در سه ...
-
مقایسه اثرات لاکتاتکلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمهای
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2019-02-20)این پژوهش بهمنظور بررسی اثر تیمارهای پس از برداشت پوترسین و لاکتاتکلسیم بر کیفیت انبارمانی میوه فلفل دلمهای در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار، در آزمایشگاه فیزیولوژی پس از برداشت دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. ...



