مرور دوره 49, شماره 3 بر اساس موضوع "انبارمانی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر مدیریت تغذیه (معدنی و آلی) بر میزان نیترات، ماندگاری و کیفیت پس از برداشت کرفس تازه برشیافته (Apium graveolens L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2018-11-22)کاربرد فراوان نهادههای شیمیایی، در مزارع تولید سبزی و صیفی و عرضه سریع این محصولات به بازار (بدون درنظر گرفتن مدتزمان لازم، برای کاهش غلظت یا تجزیه موادشیمیایی)، ضرورت مدیریت تغذیه مناسب را در سیستم کشت این محصولات، ...



