مرور دوره 44, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
تأثیر پرتوهای مختلف نوری در محیط ریشه و محلولپاشی برگی نیترات کلسیم بر ویژگیهای رشدی گیاه آنتوریوم Anthurium andreanum L. رشدیافته در شرایط اروپونیک
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)نور یکی از عوامل محیطی تأثیرگذار بر فیزیولوژی رشد گیاهان است. برای دسترسی ریشهها در سیستم اروپونیک، در این پژوهش اثر پرتوهای مختلف نوری در محیط ریشة گیاه آنتوریوم مطالعه شد. بهدلیل اهمیت عنصر کلسیم در افزایش عمر و استحکام ...
-
بررسی تأثیر خراشدهی خاکهای پوششی مختلف در تولید قارچ دکمهای (Agaricus bisporus L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)خراشدهی [1] عملی است که در آن خاک پوششیحاویمیسلیوم، کاملاً به هم زده میشود. به منظور بررسی تأثیر خراشدهی خاکهای پوششی مختلف قارچ دکمهای آزمایشی با سه سطح خراشدهی (بدون خراشدهی، خراشدهی عمقی و خراشدهی سطحی) و هشت ...
-
تأثیر محلول پاشی اوره و سولفاتروی بر میزان ذخیره و انتقال عناصر نیتروژن و روی در برگ و میوة انار رقم رباب نیریز
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)شناخت و تنظیم توزیع عناصر غذایی بین اندامهای منبع و مخزن در بهبود رشد و نمو درختان میوه مؤثر است. هدف از این پژوهش مطالعة اثر اوره و سولفات روی بر میزان ذخیره و جابهجایی عناصر نیتروژن و روی در برگ و میوة انار رقم رباب ...
-
الگوی تشکیل میوه در ارتباط با رشد تخمدان در چهار رقم پستة تجاری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)این آزمایش برای تعیین الگوی تشکیل میوه در چهار رقم پستة اکبری، احمدآقایی، کلهقوچی و اوحدی و ارتباط تشکیل میوة نهایی با تکامل و باروری اولیة کیسههای جنینی طی سالهای1381-1382 انجام شد که در آن خوشههای گزینششدۀ چهار رقم ...
-
اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی (نیتروژن، روی و بُر) و مولیبدن بر درصد ساچمهایشدن، تشکیل میوه و ویژگیهای کیفی میوة انگور رقمسیاه سمرقندی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)رقمسیاه سمرقندی یکی از رقمهای مهم انگور در استان فارس است. از مشکلات این رقم تولید خوشههای تنک با حبههای کوچک و همزمان نرسیدن حبهها است. این پژوهش با استفاده از آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل ...
-
تأثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد رویشی و زایشی بر کمّیت و کیفیت محصول گوجهفرنگی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)تنشهای غیرزنده از جمله تنش خشکی ناشی از کمبود آب، یکی از تهدیدهای جدی تولیدات کشاورزی در سراسر جهان به شمار میرود و یافتن مکان بدون تنشی که گیاهان بتوانند به سطح پتانسیل عملکردی خود برسند بسیار مشکل است. تنش خشکی خصوصاً ...
-
بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوة توتفرنگی رقمسلوا در سیستم کشت هیدروپونیک
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)این پژوهش بهمنظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف پتاسیم محلول غذایی، فصول برداشت و تراکم کشت بر کیفیت و کمیت میوة توتفرنگی رقمسلوا در سیستم کشت هیدروپونیک، در گلخانه و آزمایشگاههای گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی، دانشگاه ...
-
اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)کیفیت و میزان رنگ در گوشت پرتقالهای خونی پس از برداشت به دما و شرایط نگهداری بستگی دارد. بدینمنظور اثر دماهای مختلف (8، 15 و 22 درجة سانتیگراد) و زمانهای مختلف انبارمانی (0، 25، 50 و 75 روز) بر میزان مواد جامد محلول، ...
-
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تعدیلیافته در طول دورة انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقمزعفرانی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2013-12-22)هلوی رقم زعفرانی یکی از میوههای مهم بومی ایران است. این میوه بسیار فسادپذیر است و ماندگاری کمی دارد. در پژوهش حاضر تأثیر بستهبندی در اتمسفر تعدیلیافته با سه ترکیب گازی ( O22درصد + CO2 10درصد و ...



