مرور دوره 43, شماره 4 بر اساس موضوع "صفات مورفولوژیک"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-12-21)به منظور ارزیابی اثر مقدار و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت دو رقم هویج ، آزمایشی بهصورت فاکتوریل 2×3×4 در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار انجام شد. مقادیر 25، 50، 75 و 100 کیلوگرم در هکتار ...
-
بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و ژنوتیپ های بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-12-21)به منظور گروه بندی و مقایسه 72 رقم و ژنوتیپ بادام،30 صفت شامل 12 صفت فنولوژیکی و رویشی درخت و 18 صفت مربوط به خشک میوه و مغز، براساس توصیفگر جهانی بادام اندازه گیری شد. بر اساس نتایج بدست آمده برخی از صفات مثل عادت رشدی ...



