مرور دوره 41, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
اثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی"
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)به منظور بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، ساکاروز و روی بر ماندگاری جوانههای گل پسته آزمایشی با 12 تیمار شامل حلقهبرداری، تنک میوه، اوره )5/0 درصد(، ساکاروز )3 و 5 درصد( و ترکیب هر دو با اوره، سولفات روی )05/0 درصد ...
-
اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)اثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات کمی و کیفی دو رقم خیار گلخانهای روبرتو و دانیتو روی 5 پایه کدو به نامهای شینتوزا و کایروشینتوزا (Cucurbita maxima × C. moschata)، کدو تنبل (C. maxima cv. Goriki)، کدوی برگ انجیری(Cucurbita ...
-
ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)مارچوبه خوراکی (L. (Asparagus officinalis یک سبزی قدیمی بومی اروپا، آسیا و آفریقا میباشد. منبع ژنتیکی مارچوبه در ایران محدود است و تنها تعداد بسیار کمی بوته مارچوبه خوراکی در کوههای شهرستان طالقان پیدا شدهاند. به منظور ...
-
بررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)در راستای بررسی سازگاری ارقام گلابی آسیایی با شرایط آب و هوایی ایران که توسط گروه علوم باغبانی دانشگاه تربیت مدرس در دست انجام است پژوهش حاضر به منظور بررسی اولیه سازگاری 9 رقم گلابی آسیایی در دو منطقه اصفهان انجام شد. ...
-
تأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)استفاده از آبکشت و تأمین محلولهای غذایی مناسب عامل مهم در بهینهسازی تولید و رسیدن به کشاورزی پایدار است. در ایران تولید محصولات گلخانهای از جمله خیار رو به توسعه است ولی محلولهای غذایی مختلفی پیشنهاد میشود که مزیت ...
-
تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)به منظور بررسی تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک (3 و 5 در هزار) به تنهایی و ترکیب آن با 4 نوع کود کامل بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت پسته، این تحقیق در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 12 تیمار در سه تکرار بر روی رقم پسته ...
-
جمعآوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گلمحمدی ایران
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2010-11-22)ذخایر توارثی پایههای اساسی برنامههای اصلاحی گیاهان بوده و مخزن ژنی برای اصلاح ارقام با ویژگیهای مطلوب را فراهم میکنند. در این بین شناسایی دقیق ژنوتیپها پیش نیاز بهرهبرداری کامل از آن محسوب میشود. در این تحقیق ...



