دوره 43, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگیهای کیفی انگور طی دوره انبارداری
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)استفاده از ترکیبات طبیعی نظیر اسانسها و عصارههای گیاهی راهبرد مناسبی در کنترل پوسیدگیهای پس از برداشت و به تأخیر انداختن پیری بافتهای گیاهی معرفی شده است. این مطالعه با هدف بررسی اثرات اسانس (به روش تدخینی) و عصارهی ...
-
اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)خشک کردن یکی از مراحل مهم پس از برداشت گیاهان دارویی می باشد که نقش مهمی در کمیت و کیفیت محصول دارد. به منظور بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه بادرشبی، آزمایشی ...
-
تأثیر بالشتکهای جاذب اتیلن در شرایط بستهبندی اتمسفر تغییریافته بر عمر قفسهای میوه خرما رقم برحی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)رقم برحی از مهمترین ارقام خرما به شمار میرود که میوه آن به علت برخورداری از تانن کم و گسی اندک، در مرحله خلال (خارک) به مصرف میرسد. میوه خرما در مرحله خارک به دلیل داشتن بافتی پرآب و فعالیت شدید تنفسی، فسادپذیر بوده و ...
-
بررسی اثرات تنظیمکنندههای رشد اسیدجیبرلیک و تیدیازورون بر روی حفظ کیفیت و ماندگاری گلهای بریده آلسترومریا رقم های ‘Odessa’ و ‘Sacramento’
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)در این تحقیق به منظور افزایش عمر گلجا و حفظ کیفیت گل های شاخه بریده آلسترومریا رقمهای ‘Odessa’ و ‘Sacramento’ اثرات تیمار کوتاه مدت تنظیم کنندههای رشد گیاهی جیبرلین و سیتوکینین مورد بررسی قرار گرفت. گلها در غلظت های ...
-
اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت به سرمازدگی، کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)در این مطالعه اثر سطوح مختلف سالیسیلیک اسید بر القای مقاومت به سرمازدگی و کیفیت میوه لیموشیرین مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور میوه لیموشیرین در غلظتهای صفر (آب مقطر)، 200، 400 و 600 میلیگرم در لیتر سالیسیلیک اسید به ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی نمونه های آلوی وحشی و تجاری با استفاده از مارکر ملکولی SSR
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)امروزه آلو یکی از درختان میوه مهم در بسیاری از کشورهای جهان میباشد. آگاهی از تنوع ژنتیکی ژرمپلاسمهای موجود امکان انتخاب والدین در بهبود برنامههای اصلاحی را فراهم میکند. جهت ارزیابی تنوع ژنتیکی و مشخص نمودن روابط ژنتیکی ...
-
مطالعه تغییرات فصلی در رنگ گیری، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و کیفیت ماندگاری گل های بریده آلسترومریا
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)عدم امکان کنترل صحیح دما و شدت نور، عامل اصلی محدوده کننده پرورش گیاهان در گلخانههای پلاستیکی است. کیفیت و عمر گلجایی گلهای بریده بیشتر تحت تاثیر دمای گلخانه قرار می گیرند. آلسترومریا برای رشد و گلدهی به دمای خنک نیاز ...
-
بررسی عوامل محیطی موثر بر برخی از خصوصیات بیولوژیکی گل در چهار رقم زردآلوی ایرانی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)زردآلو از جایگاه مطلوبی در اقتصاد صنعت میوه برخوردار است. محدود بودن دامنه سازگاری اکولوژیکی یکی از عوامل محصولدهی نامنظم در این گونه است. هدف از این مطالعه بررسی اثر دمای محیط در مرحله پیش از گلدهی روی برخی از خصوصیات ...
-
همسانه سازی، شناسایی و بررسی خصوصیات بیوشیمیایی و روند تکامل ژنتیکی یک ژن تیوردوکسین h از گیاه انگور بیدانه سفید
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)تیوردوکسینها (Trxs) پروتئینهایی کوچک و مقاوم در برابر حرارت هستند که در حفظ تعادل شرایط اکسیداسیون- احیاء (Redox) سلولی دخالت داشته و در تمام موجودات زنده از پروکاریوتها تا یوکاریوتهای عالی وجود دارند. در گیاهان عالی، ...
-
بررسی چگونگی رشد لوله گرده در چند رقم زردآلو (Prunus armeniaca L.)
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)در این تحقیق وضعیت جوانهزنی دانة گرده در شرایط درون شیشهای و همچنین چگونگی رشد لولة گرده در گردهافشانی با گردههای مختلف (گرده خودی و گرده سه ژنوتیپ شاخص زردآلو با شمارههای «269»، «416» و «464») تحت شرایط کنترل شده از ...
-
بررسی امکان ایجاد همگروه (کلون) از طریق سوخیزه در تره ایرانی ((Allium ampeloprasum ssp.persicum
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر بنزیل آدنین و شرایط دمای انبار بر تشکیل سوخیزه، درصد جوانه زنی و رشد آن در تره ایرانی (Allium ampeloprasum ssp.persicum) بود. به منظور تشکیل سوخیزه، گل آذین های نابالغ با غلظت های مختلفی ...
-
بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)استهبان با دو میلیون اصله درخت انجیر، مهمترین منطقه تولید انجیر دیم در ایران است که با مشکل کم آبی روبرو ست. تحقیق حاضر اثرات سطوح مختلف تنش آبیاری را بر واکنش روزنه و سلول نگهبان در آزمایشی به صورت فاکتوریل 4*4 در قالب ...
-
اثر تیمار پس از برداشت آب گرم و شرایط دمای نگهداری بر میوه رسیده سبز گوجه فرنگی
(پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2012-09-22)حساسیت میوه های گوجه فرنگی به دمای پایین و خسارت سرمازدگی، انبارمانی، بازاررسانی و قابلیت فروش میوهها را محدود میکند. در این تحقیق اثر تیمار آب گرم به عنوان یک تیمار پس از برداشت توصیه شده، بر کاهش بروز خسارت سرمازدگی و ...



