رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین
(ندگان)پدیدآور
اسفندیاری, نیمامرادی, محمودولی پور, محمدعلینوع مدرک
Textمقاله علمی پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف این پژوهش، اولویتبندی توانمندسازهای ناب- چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین با روش ترکیبی FLinPreRa-FQFD است، بهطوریکه امکان ارزیابی مستقیم تأثیر توانمندسازهای ناب- چابکی بر ویژگیهای آن فراهم شود و با تعداد زوج مقایسة کمتر و حفظ سازگاری در اولویتبندی، به بهبود در تصمیمگیری منجر شود. در این پژوهش، بعد از مطالعة مبانی نظری و پیشینة موضوع ناب- چابکی، ویژگیها و توانمندسازهای آن تعیین شدند و چارچوبی برای اولویتبندی این شاخصها و همچنین مزایای رقابتی عمدة موجود در ادبیات پژوهش، طراحی شد. 38 شرکت از صنایع غذایی و آشامیدنی در استان قزوین، مبنای پژوهش قرار گرفتند. یافتههای پژوهش بیانگر این است که مزیت رقابتی «هزینه» مهمترین مزیت رقابتی در این صنعت است. ویژگی «حساسیت به بازار و مشتری» در صنایع غذایی و آشامیدنی با نظر خبرگان این صنعت، از مهمترین ویژگیها شناخته شد. همچنین، در میان توانمندسازها، توانمندساز «معرفی سریع محصولات جدید و کاهش زمان چرخة تولید» بالاترین وزن و اولویت را بهدست آورد.
کلید واژگان
تعمیم عملکرد کیفیت فازیQFD))روابط ترجیحی کلامی فازی (FLinPreRa)
ناب- چابکی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2015-12-221394-10-01
ناشر
دانشکده مدیریت دانشگاه تهرانUniversity of Tehran
سازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه گیلان، رشت، ایراندانشیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
استادیار گروه مدیریت، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
شاپا
2008-58852423-5369




