• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 13, شماره 4(پیاپی 55)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پاتوبیولوژی مقایسه ای
    • دوره 13, شماره 4(پیاپی 55)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثرات پیشگیری‌کنندگی عصاره میوه عناب (زیزیفوس جوجوبا) از استئاتوز کبد در موش‌های صحرایی تغذیه شده با جیره پرچرب

    (ندگان)پدیدآور
    شهرام علیپوربرزگر، بهرام عمواوغلی‌تبریزی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    600.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این مطالعه، بررسی اثرات پیشگیری‌کنندگی عصاره میوه عناب از ایجاد کبد چرب ایجاد شده در اثر رژیم غذایی پرچرب در موش‌های صحرایی بود. بدین منظور 80 سر موش صحرایی نر نژاد ویستار به طور تصادفی به 4 گروه برابر شامل: 1-گروه شاهد سالم، 2-گروه تغذیه باجیره پرچرب، 3-گروه تغذیه با جیره پرچرب به‌علاوه درمان با کلوفیبرات (mg/kg320) و 4-گروه تغذیه با جیره پرچرب به‌علاوه تیمار با عصاره میوه عناب (mg/kg 200) تقسیم شدند. کبد چرب به وسیله امولسیون پرچرب (ml/kg10) ایجاد شد. گروه‌ها از لحاظ تغییرات شاخص‌های سرمی آسیب بافت کبد، فعالیت آنتی‌اکسیداتیوی کبد و تغییرات آسیب­شناسی بافتی آن مورد مقایسه قرار گرفتند. سطح سرمی آنزیم‌های شاخص عملکرد کبد در گروه تغذیه با جیره پرچرب در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی‌داری (01/0P
    کلید واژگان
    کبد چرب
    عناب
    آنتی‌اکسیدان
    موش صحرایی

    شماره نشریه
    455
    تاریخ نشر
    2017-01-20
    1395-11-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهران
    سازمان پدید آورنده
    .

    شاپا
    2228-5962
    URI
    http://jcp.srbiau.ac.ir/article_10020.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/464191

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب