تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR
(ندگان)پدیدآور
رحیمی, ابراهیمدوستی, عباسحسینی, سید رضاهمایونی, مجیدعبدی زاده, رحماننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
مطالعه حاضر با هدف بررسی فراوانی سارکوسیستیس هومینیس در گاوهایکشتار شده در کشتارگاه های اصفهان طراحی شد . در مجموع 768 نم ونه بافتماهیچه ای قلب و دیافراگم از 384 لاشه گاو مورد آزمایش میکروسکوپی قرارگرفته و نمونه های آلوده جهت تمایز سارکوسیستیس هومینیس با استفاده ازروش واکنش زنجیره ای پلی مراز آزمایش شدند. بر پایه آزمون های میکروسکوپی میزان شیوع کیست های سارکوسیستیس در گاو62/8 درصد بدست آمد و بر پایه آزمون PCR ،نمونه از 431 نمونه آلوده (48/1 درصد)از نظر سارکوسیستیس هومینیس مثبت بود . بررسی آماری بیانگر آن است که اختلافآماری معنی داری بین شیوع آلودگی در بافت های ماهیچه قلب و دیافراگم وجود ندارد( p>0.05)نتایج مطالعه حاضر نشان داد میزان آلودگی گوشت گاو در اصفهان به کیست ها سارکوسیستیس هومینیس بالاست و مصرف گوشت نیمه پز0.05)نتایج مطالعه حاضر نشان داد میزان آلودگی گوشت گاو در اصفهان به کیست ها سارکوسیستیس هومینیس بالاست و مصرف گوشت نیمه پزمی تواند منجر به سارکوسیستیس موردی در انسان شود
کلید واژگان
سارکوسیستیس هومینیسگاو
واکنش زنجیره ای پلی مراز
شماره نشریه
237تاریخ نشر
2012-08-221391-06-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات تهرانسازمان پدید آورنده
نداردندارد
ندارد
ندارد
ندارد




